digitalt träningsprogram

8 insikter för en djupare relation till dig själv & andra!

Ett digitalt träningsprogram i 8 lektioner för dig som vill utveckla din kommunikation för att skapa en enklare, tydligare & djupare relation till dig själv - och andra!

8 digitala lektioner

Vi tror att många relationer i våra liv har potential att utvecklas till något ännu bättre, djupare och mer meningsfullt och att det finns insikter & nycklar som kan hjälpa dig att skapa just det - mer meningsfulla relationer.

Utifrån det har vi samlat några av de nycklar och insikter vi tycker är de mest kraftfulla när det kommer till att skapa ökad förståelse mellan människor.

Du är välkommen att gå kursen själv eller tillsammans med en vän, partner kollega etc. Programmet är skapat för att hjälpa dig i alla olika typer av relationer.

Är du redo för att titta närmre på dig själv och dina egna mönster för att bättre kunna möta andra människor runt dig? 

Vilka är de 8 insikterna?

Det här kommer du att lära dig!

Hur du sorterar i vad som är ditt kontra någon annans ansvar i en relation

Lektion 1 - Jag//du sortering

Hur du kan komma under ytan på dig själv och människor du möter

Lektion 2 - Metaforen isberget

Hur du kan bli tydligare i din kommunikation och undvika missförstånd

Lektion 3 - Ramar och förväntningar

Hur du ger sorterad feedback och uttrycker dina behov på ett sätt som når mottagaren

Lektion 4 - Sorterad feedback

Hur din icke-verbala kommunikation påverkar dig i dina relationer

Lektion 5 - Ickeverbal kommunikation

Hur du kan lära känna dina egna och andras omedvetna psykologiska behov

Lektion 6 - Omedvetna psykologiska behov

Hur du kan sätta fingret på vad du behöver för att känna dig sedd och uppskattad

Lektion 7 - Kärleksspråk

Hur du kan öka din egen självinsikt

Lektion 8 - Observatörsrollen och meta

Testimonials

Såhär säger tidigare deltagare

"Jag kan varmt rekommendera kursen "8 insikter för en djupare relation till dig själv och andra". Den gav mig tex nya vinklar på de ”6 omedvetna psykologiska behoven" där ett helt annat fokus visades. Så tacksam för detta och det vidgade min syn på mig och mina medmänniskor. Dessutom förstår jag bättre både mig själv och andra i min coaching! Madde och Peters utbildningsstil var ödmjuk, öppen och ärlig! Det är inte sista kursen jag går med dom , det är helt säkert!”

Maja Lund 

Intentioner

Detta kan du förvänta dig
efter att ha gått programmet

Träningsprogrammet är baserat på vad vi själva, våra poddlyssnare samt coachingklienter anser och upplever har varit de mest kraftfulla verktygen och insikterna när det kommer till kommunikation i relationer.

Enklare, tydligare & djupare relationer med dig själv och personer i din närhet

Ökad medvetenhet om egna & andras behov, drivkrafter & önskemål

Ökad förståelse för dina & andras beteenden samt hur ni bättre kan mötas i era olikheter

Verktyg för att sortera i dina egna & andras kommunikationsmönster

Konkreta tips för att direkt börja kommunicera annorlunda & skapa de relationer du längtar efter

Hur går det till?

Programmet består av 8 digitala lektioner i videoformat á 15-30 minuter med efterföljande uppgifter för reflektion och integrering. Hur har du det just nu i dina relationer och hur ser ditt önskeläge ut? Vad vill du ha mer eller mindre av? Genom konkreta tips hjälper vi dig att ta dig från ditt nuläge till ditt önskeläge. 

Är du nyfiken på programmet, och vill börja i mindre skala? Lektionerna går då även att köpa separata och kostar 350:- per lektion. Skulle det senare visa sig att du vill gå hela programmet så drar vi av kostnaden för lektionen mot hela kursavgiften. Kontakta oss via madeleine@mofjrd.com för att köpa din önskade lektion.

Är du redo för att direkt påbörja resan mot mer meningsfulla relationer? 

Testimonials

Såhär säger fler nöjda deltagare

”Jag tycker er utbildning är superbra! Det är så jäkla viktigt och ger så mycket i livet att kunna kommunicera och skapa bra relationer med en mognare kommunikation. Så, väldigt användbart, ska bli roligt när jag har en djupare relation igen och satsa på att verkligen göra den bra utifrån de här nycklarna. Ni är fantastiska!”

Online kurs

 • 8 videomoduler
 • Reflektionsuppgifter
 • Integreringsuppgifter 
 • Samtligt material i ljudfiler
 • Tillgång till Facebook Community 
 • Support via email 

Online kurs + coaching

 • Kick-Off Coaching: 45 min kick-off inför uppstart av kurs via Zoom
 • Kick-Out Coaching: 60 min privat coaching i slutet av kurs via Zoom
 • 8 videomoduler
 • Reflektionsuppgifter
 • Integreringsuppgifter 
 • Samtligt material i ljudfiler
 • Tillgång till Facebook Community 
 • Support via email 
Spela videoklipp
Möt Madeleine & Peter

Det här är vi, Peter & Madde!

Madeleine Mofjärd

Madeleine Mofjärd driver podcasten ”Perspektiv - för en mer hälsosam relation till dig själv & andra” och har intervjuat över 200 experter runt om i världen på temat relationer, kommunikation, sexualitet och hälsa. Madeleine arbetar för att vara en del i att skapa ett samhälle av välmående, empatiska & stärkta individer.

Peter Nilsson

Peter Nilsson är föreläsare, författare och utbildare med över 25 års erfarenhet inom effektiv kommunikation, samarbete och förändringsarbete med både organisationer och individer runt om i världen. Peter brinner för att hjälpa människor att vakna upp inför sina egna mönster, ett arbete han lever dagligen.

“Vi tror på kraften av att bryta mönster och att släppa taget om gamla sanningar genom att bjuda in nya perspektiv som ett sätt att öka förståelsen för hur vi kan skapa mer hälsosamma och meningsfulla relationer.”

Vilka är vi?

Intervjuer & samtal
för att lära känna oss

Tillsammans driver vi podcast-segmentet ”Going Deeper” där vi öppnar upp dörren till vår egen relation och tillsammans med våra gäster delar med oss av de mönster som vi själva behövt bryta, de rädslor vi behövt möta och de nycklar som guidar oss till att skapa djupare och mer meningsfulla relationer.

Vi tror på kraften av att bryta mönster och att släppa taget om gamla sanningar genom att bjuda in nya perspektiv som ett sätt att öka förståelsen för hur vi kan skapa mer hälsosamma och meningsfulla relationer. 

Så kan det gå podden - Kärlek med 27 år mellan sig

Vi gästar podcasten ”Så kan det gå” med Elin Ribjer som stärker och inspirerar till sunda relationer.

I samtalet får du bland annat höra om de processer som väcktes inom oss när vi träffades, vilka rädslor vi fick bemöta och vem som tog det första steget.

Utöver det så delar vi också med oss utav några av de insikter och nycklar som vi använder oss utav i vår egen resa mot att skapa en djup och meningsfull relation. Vi lyfter även några av våra perspektiv när det kommer till stigmat kopplat till relationer med stor åldersskillnad.

Going Deeper - Tydliga intentioner för en mer levande relation

I detta avsnitt pratar vi om hur ett tydligt fokus på intentioner i en relation kan bidra till ökad förståelse och djupare kontakt.
Vilka ritualer kan vi använda oss av för att stämma av intentionerna för vår relation och vad vi önskar ha mer eller mindre av framåt? Vilken energi vill vi lyfta in i vår relation nu när vi kliver in i ett nytt år? Hur kan tydliga intentioner bidra till ökad förståelse och djupare kontakt?

Hur kan ett fokus på intentioner hjälpa oss i vår kommunikation till varandra?

Foto: Olle Sporrong

Undrar du något?

Vanliga frågor

Ja, innehållet i kursen är ett perfekt sätt att skapa en grund för kommande intima relationer genom ökad förståelse för egna kommunikationsmönster och vad de leder till för resultat. Innehållet i kursen är även oberoende av relation och kontext och går att applicera på alla typer av relationer där en önskan finns till djupare kontakt och ökad förståelse. 

Ja, innehållet i kursen är oberoende av relation och kontext och går att applicera på alla typer av relationer där en önskan finns till djupare kontakt och ökad förståelse. 

Ja, det finns möjlighet att avbetala kostanden för kursen. Maila oss på madeleine@mofjrd.com och berätta för oss hur du önskar lägga upp din betalning så gör vi det vi kan för att möta dina önskemål. 

Varmt välkommen att gå kursen tillsammans med så många du önskar, ditt konto är individuellt och hör till dig. 

Välj ditt alternativ i prislistan och följ anvisningarna som leder dig till betalning av kursen. Vid önskan om betalning via faktura så sker anmälan till madeleine@mofjrd.com. 

Vi ser fram emot att höra från DIG!

Har du funderingar, frågor, reflektioner eller något annat som du vill dela med oss? Skicka iväg ett meddelande till oss så svarar vi så snabbt vi kan!

madeleine@mofjrd.com I 070-633 90 70 I Foto av Anna Tärnlund