Längtar du efter att fördjupa relationen till dig själv och andra?

Hej,

Välkommen till min värld av mänsklighet, utveckling och mod

Här hittar du nya perspektiv och verktyg för att komma i djupare kontakt med ditt inre och stärka relationen till dig själv. Mitt namn är Madeleine Mofjärd och jag erbjuder podcast samtal, kurser och program för din inre resa och frigörelse. 

Boka ditt introsamtal nedan idag och låt oss mötas! 

Jobba med mig

På vilket sätt längtar du efter stöttning idag?

Känner du en dragning till mitt arbete och är osäker på vilken väg som är din att gå? Välkommen att boka ett gratis introsamtal á 20 min där vi möts för att ta reda på hur jag kan stötta dig på bästa sätt – där du befinner dig just nu. 

Introducerar

Hela kvinnans kraft

Ett djupgående och transformativt 3 månaders grupp-program för dig som kvinna som längtar efter att leva (och leda) ett mer levande, lustfyllt och självklart liv i linje med din feminina essens. 

Vad längtar du efter?

Gratis e-guide till dig!
Intentioner för ett levande liv

“Intentioner för ett levande liv” är en digital guide som hjälper dig att sätta lustfyllda intentioner för det liv som du vill leva. Vad längtar du efter? Vad får dig att känna dig levande? Vad vill du har mer av i livet? Vad vill du släppa taget om?

Med denna guide kan du enkelt sätta intentioner för dina kommande månader med hjälp av tydliga, konkreta och inspirerande frågeställningar som vägleder dig genom processen. 

Är du redo för att skapa det liv som du vill leva?

Ordinarie pris: 399:- 

LADDA NED DITT EX. GRATIS HÄR! 👇🏾

Podcast

Perspektiv - för en mer hälsosam relation till dig själv och andra

I podcasten “Perspektiv – för en mer hälsosam relation till dig själv och andra” möter jag gäster från runt om i världen utifrån intentionen att inspirera och vägleda dig som lyssnare till en mer hälsosam relation till dig själv och andra. 

I samtal som på olika sätt rör den mänskliga upplevelsen så lyfter, och utforskar, vi perspektiv som leder oss till ett liv i meningsfullhet och välmående. Som lyssnare blir du guidad genom en värld av relationer, kommunikation, sexualitet och inre utveckling. 

Bland gästerna hittar du bland annat New York Times bästsäljande författaren Kyle Cease, Bruce Lipton, Preston Smiles,  David JP Philips, Malin Drevstam, Kay Pollak, Johanna Hector, Doctor Diamantis m.fl. 

Är du redo för att gå djupare? 

Vi har samarbetat med bland annat

Såhär säger New York Times bäst säljande författaren, komikern och föreläsaren Kyle Cease om att gästa podden

”You were so great at interviewing! You’ve clearly been shifting. You were so wonderful as an interviewer and a person and as a space that listens. Congrats on this podcast, I’m honored to be with you tonight. I hope that people see what a beautiful light you are on our planet. I’m honored to be working with you” 

Kyle Cease

New York Times Bestselling Author & transformational speaker

Resan inåt

Ett djupgående 1:1 program á 3 månader för dig som längtar efter mer klarhet och kraft. Hur skulle en fördjupad relation till dig själv och din inre kärna påverka din upplevelse av livet i stort? 

Going Deeper

Hur kan jag, med min egen resa och berättelse, uppmuntra lyssnaren till att våga följa hjärtats röst?

I podcast-segmentet ”Going Deeper” möts jag och min kärlekspartner Peter Nilsson och öppnar upp dörren till bland annat vår egen relation. 

Tillsammans med gäster delar vi med oss av de rädslor, mönster och gamla sanningar vi fått bemöta i valet att leva på ett sätt som bryter mot normer.

Detta är ett av flera sätt för mig personligen att vara kongruent i visionen om att våga bryta mönster, valda sanningar och bjuda in nya perspektiv – för mer hållbara individer och människor.

Tillsammans vägleder vi även par och individer till djupare och mer meningsfulla relationer genom samtal, kurser och workshops. 

Aktuella kurser

Nyfiken på att utvecklas med Going Deeper?

Vi erbjuder löpande kursstarter både fysiskt och digitalt. Alla våra kurser välkomnar både par och individer då innehållet är anpassat för att passa för alla olika typer av relationer. Nedan hittar du ett urval av aktuella kurser. 

Blogg

Uppskattade texter och artiklar hittar du här

Sagt om kurserna

Hej,

Det är jag som
är Madeleine!

Elden inom mig brinner för att vägleda och inspirera dig till att fördjupa relationen till dig själv och människor runt dig. Jag driver podcasten “Perspektiv – för en mer hälsosam relation till dig själv och andra” och leder kurser, workshops samt 1:1 sessioner för modiga individer som vill stärka sitt inre. 

Min resa har inte varit spikrak, och nedan kan du ta del av några pusselbitar som kanske kan vara intressanta att veta om mig. 

Sagt om Madeleine

Nyfiken på att gå djupare i kontakten med dig själv och andra? Se löpande kursstarter både online och fysiskt under året!

Nyfiken på mer?

Ja, signa upp på mitt inspirationsbrev!

Här delar jag med mig av inspiration, insikter och perspektiv som jag bär med mig i vardagen - direkt till din inkorg! Det här är ingen jobbig reklam-tråd. Det här är, om något, en inspirations-tråd. Hänger du på?