"Vi är här för att hjälpa människor att vakna upp inför sina egna mönster och bidra med nya perspektiv för djupare och mer meningsfulla relationer"

Madeleine Mofjärd I Peter Nilsson
Intention & syfte

En mönster-brytande podcast om relationer

Vi tror på kraften av att bryta mönster och att släppa taget om gamla sanningar genom att bjuda in nya perspektiv som ett sätt att öka förståelsen för hur vi kan skapa djupare och mer meningsfulla relationer. 

Going deeper är ett unikt segment av podcasten ”Perspective” med intentionen att utforska de nycklar och mönster som leder till hälsosamma relationer. 

Vi är här för att öppna upp dörren till vår relation som med bl.a åldersskillnad bryter mönster, och tillsammans med våra gäster dyka in i öppna, ärliga och tankeväckande konversationer och dela med oss av de mönster som vi själva behövt bryta, de rädslor vi behövt övervinna och de nycklar och insikter som dagligen hjälper oss till djupare och mer meningsfulla relationer. 

Vårt mål är att hjälpa och inspirera människor att vakna upp inför sina egna mönster och ge nya perspektiv.

Såhär säger lyssnarna:

Det här är vi

Kärlek med
27 års åldersskillnad

Ja, vilka är vi? 

Peter Nilsson är föreläsare, författare och utbildare med över 24 års erfarenhet inom effektiv kommunikation, samarbete och förändringsarbete med både organisationer och individer runt om i världen. Peter brinner för att hjälpa människor att vakna upp inför sina egna mönster, ett arbete han lever dagligen. 

Madeleine Mofjärd är grundare av podcasten ”Perspective” och har intervjuat över 200 experter runt om i världen på temat relationer, kommunikation och hälsa. Madeleine arbetar för att vara en del i att skapa ett samhälle av välmående, empatiska och stärkta individer.  

Vi möts i en relation med 27 års åldersskillnad och är bl.a här för att dela med oss av de rädslor och utmaningar vi har behövt möta för att leva i en relation som bryter mot normen. 

Going Deeper är vårt space där vi välkomnar DIG att utforska djupet av mer meningsfulla och hälsosamma relationer, tillsammans med oss. 

Translate