Mofjrd Websites

Är du solo-företagare & har en kurs, en produkt eller en tjänst som du vill nå ut med & skapa nyfikenhet kring?

…utan att behöva lägga för mycket egen tid? Då kan det vara så att du har hittat rätt!

Inspirerande hemsidor

Jag hjälper syftesdrivna företagare och changemakers att nå ut med sitt budskap genom inspirerande hemsidor

Jag tror på att just DIN röst är viktig och att ditt bidrag till den här världen är viktigt. Jag tror på att dina tjänster och din kunskap är viktiga för människor runt omkring dig – utifrån denna tro brinner jag för att hjälpa dig att paketera ditt budskap på ett inspirerande sätt som går i linje med det du utstrålar och vill förmedla. 

Kärnstark

Maria Boström på Kärnstark erbjuder coaching, kurser och inspiration som integrerar självutveckling, näringsrik hälsa och aktiverande rörelse. 

Nyah Education AB

“När vi skulle göra vår gemensamma hemsida hade vi en intention: Tryggt och enkelt. Både för våra kunder och för arbetet genom processen till färdig hemsida. Tillsammans med Madeleine på Mofjrd Websites blev det möjligt. Enklare och tryggare kan det inte vara!”

Annas Universion

“Samarbetet med Madeleine har varit den perfekta kombinationen av struktur och intuitivt flow. Hon har förmågan att känna in essensen av det jag vill förmedla och omsätta det i praktiken. Jag ser fram emot att fortsätta samarbeta med Madeleine i utvecklingen av min hemsida!”

CV Ekonomi AB

“Att samarbeta med Madeleine har varit enkelt, personligt och proffsigt. Vi har fått den hemsida vi önskade, den speglar oss och vår verksamhet perfekt. Planerar du att skapa en hemsida låt Madeleine hjälpa dig!”

Peter Nilsson Communication

”Jag rekommenderar verkligen Madeleine då vårt samarbete har känts så enkelt, tydligt och professionellt. Snabbheten, lösningsfokuset och hennes personlighet gillar jag skarpt vilket har bidragit till många skratt och egna reflektioner som satt igång mina tankar i en underbar ny riktning.

LoBo PR

”Det har varit ett sant nöje att få jobba med dig Madeleine! Förutom att du är oerhört proffsig är du ju också så rar och trevlig att den här långa processen varit njutbar!”

Monica Ek

”Jag hade turen att bli rekommenderad Madeleine av en god vän. Det har varit en resa som givit och lärt mig mycket. Madeleine har visat ett sånt tålamod alla gånger jag ändrat och det är otaliga. Hon har verkligen varit lyhörd och tagit till sig alla mina önskningar. Vi har bollat och hon har kommit med idéer. Jag rekommenderar Madeleine det allra varmaste. Tack Madeleine för ett underbart samarbete och jag är så himla nöjd”

Är du redo för att nå ut med ditt budskap på ett professionellt och inspirerande sätt som väcker nyfikenhet för dig och dina tjänster? Hör av dig!

Är du nyfiken på hur jag skulle kunna hjälpa dig att paketera ditt budskap, dina tjänster eller din produkt? Hör av dig till mig på madeleine@mofjrd.com så bokar vi in ett första samtal där vi stämmer av intention och önskemål – därefter skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig och ditt företag! 

Psst...för dig som önskar en billigare, enklare och mindre hemsida så erbjuder jag även mall-baserade hemsidor. Snabbt. Enkelt. Prisvärt.

Här väljer du en mall från galleriet nedanför och utifrån den så levererar jag din sida med dina önskade texter och bilder. Min hjälp, från början till slut. Till ett billigare pris – från 3000:- ex moms. 

Du väljer design, jag levererar.

prenatal treatments

prenatal treatments

Online kurs

Personligt varumärke

Ja, hör gärna av dig!

Vad kul att du är nyfiken på att beställa en hemsida av mig, jag ser fram emot att få höra vem du är och vad du vill förmedla! Skriv gärna ett meddelande här så svarar jag så snart jag får möjlighet och utrymme – så skräddarsyr vi en hemsida utifrån dina önskemål!