Vill du dyka djupare?
Här hittar du intervjuer & artiklar där jag medverkar:

Expressen

”När poddaren och webdesignern Madeleine Mofjärd, 24, träffade sin partner Peter Nilsson, 51, var det som att bitarna föll på plats.

– Jag kan nu i efterhand se att mycket av det jag ser i Peter och älskar med honom, och som är mentalt stimulerande för mig är sådant som jag tänker att jag inte skulle kunna förvänta mig av en kille i min egen ålder. Ja, men han behöver vara 51. I efterhand känns det självklart, berättar hon”

(Artikel publicerad 9/11 2021)

Göteborgsposten

”Madeleine, 24, är tillsammans med Peter, 51” 

JA, det är jag minsann! Och det är jag med stolthet! 

Jag tror att vi behöver våga ifrågasätta de normer som idag styr oss. Jag vill nyfiket ställa frågan ”leder den här normen oss till välmående, eller håller den oss tillbaka från att leva på ett sätt som ger oss mening?” 

Tack Göteborgs Posten för att ni vågar titta under vattenytan.

Tack Anna Tärnhuvud för de fina bilderna. 

(Artikel publicerad 2/11 2021)

Så kan det gå podden - Kärleken med 27 år mellan sig

Jag och Peter Nilsson gästar podcasten ”Så kan det gå” med Elin Ribjer som stärker och inspirerar till sunda relationer. 

I samtalet får du bland annat höra om de processer som väcktes inom oss när vi träffades, vilka rädslor vi fick bemöta och vem som tog det första steget. 

Utöver det så delar vi också med oss utav några av de insikter och nycklar som vi använder oss utav i vår egen resa mot att skapa en djup och meningsfull relation. 

Vi lyfter även några av våra perspektiv när det kommer till stigmat kopplat till relationer med stor åldersskillnad. 

(Intervju släppt 13/10 2021)

Förfrågningar

Driver du en kanal som på något sätt vill bidra till intaget av nya perspektiv och är nyfiken på mitt synsätt – varmt välkommen att kontakta mig och berätta om din idé.

Translate