Resan inåt

Ett djupgående 1:1 program á 3 månader för dig som längtar efter mer klarhet och kraft. Hur skulle en fördjupad relation till dig själv och din inre kärna påverka din upplevelse av livet i stort? 

För dig?

Kanske kan du känna igen dig i något av följande...

Du längtar efter en djupare (och snällare) relation till dig själv och upplevelsen av att ”vara din egen bästa vän”

Du känner dig trött på att ha allt det du behöver i det yttre och ändå känna att något saknas

Du känner dig överväldigad av alla måsten och mallar att passa in i​ och längtar efter att känna dig mer i kontakt med din inre kärna

Du känner att livet springer ifrån dig och har svårt att hinna prioritera tid för dig själv och dina behov

Du brottas med gamla programmeringar som håller dig tillbaka från att våga lita på dina inre svar ​

Du vet inte exakt vad du längtar efter, men du längtar efter MER!

...då kan det här vara för dig!

Redo?

Ett skräddarsytt 1:1 program för dig som är redo för resan inåt

Under 6 sessioner möts vi för att utforska din längtan framåt. Vad står i vägen för dig just nu? Vad behöver du släppa taget om och bjuda in mer av – för att fördjupa relationen till dig själv och andra? 

“Resan inåt” är ett skräddarsytt 1:1 program som löper under 3 månader och utgår från just dina utmaningar och behov. I ett tryggt, närvarande och nyfiket utrymme möts vi för att både ge liv till de svar som redan bor inom dig och även utforska unika praktiker, verktyg, perspektiv och nycklar som kan stötta din väg framåt och resa inåt. 

Boka ett gratis introsamtal med mig idag genom att klicka nedan!

Varför?

Föreställ dig en relation till dig själv som genomsyras av klarhet och kraft - en vardag där du...

 • Är din egen bästa vän och möter dina känslor (och dig själv) med snällhet och medkänsla
 • Känner tillit till din inre vägledning och låter din intuition göra sig hörd
 • Med kärlek omfamnar dig själv, dina val och med trygghet står upp för dina egna behov
 • Med klarhet och kraft tar dig an dina egna drömmar, mål och visioner utan att bränna ut dig själv eller känna dig överväldigad 
 • Attraherar de relationer som du längtar efter och vågar visa och uttrycka alla delar av dig själv i sårbarhet och äkthet
 • Tillåter alla känslor, från mörker till ljus, att flöda genom dig utan rädsla och oro
 • Känner dig mer fri, levande och hel som människa! 
Ja, oavsett vad – föreställ dig ett liv som innehåller MER av allt det som DU vill uppleva! Boka ditt introsamtal idag och ta reda på hur resan kan se ut för just dig!

Presenterar....

Resan inåt

Ett djupgående 1:1 program á 3 månader för dig som längtar efter mer klarhet och kraft. Hur skulle en fördjupad relation till dig själv och din inre kärna påverka din upplevelse av livet i stort? Vad vill du bjuda in mer av i ditt liv?

Löpande programstart enligt ditt önskemål

(Sessioner sker online med möjlighet till fysiska träffar strax utanför Stockholm) 

Varför?

Programmet inkluderar​

 • 6 st sessioner á 60-120 min (1 session varannan vecka) 
 • Somatiska (förkroppsligade) praktiker för att landa in i din egen kropp
 • Skräddarsydda integreringsuppgifter och praktiker mellan varje session
 • Inspelade guidade meditationer efter varje session – specifikt anpassade för integrering av de processer som du befinner dig i
 • Sammanfattning av varje session i skrift via mail med reflektioner, påminnelser och relevant information efter varje session 
 • Tillgång till mig för support och vägledning via mail eller WhatsApp under hela programmets gång 
Bra att veta kan också vara att: 
 • Om behovet finns och jag tror att transformational breathwork kan hjälpa dig i din resa så finns det även möjlighet att välja att guidas i transformational breathwork under någon/några av sessionerna)
 • Varje session ger utrymme för att använda både hjärna och hjärta då vi rör oss mellan samtal och förkroppsligade praktiker såsom meditation och embodiment för att komma i kontakt med, och landa in i, kroppen.
 • Programmet sker online, med möjlighet att träffas fysiskt strax utanför Stockholm. 

Är detta för dig? Boka ditt introsamtal idag och låt oss mötas i ett första utforskande möte! 

Hej,

Det är jag som
är Madeleine!

Elden inom mig brinner för att vägleda och inspirera dig till att fördjupa relationen till dig själv och människor runt dig. Jag driver podcasten “Perspektiv – för en mer hälsosam relation till dig själv och andra” och leder kurser, workshops samt 1:1 sessioner för modiga individer som vill stärka sitt inre. 

Min resa har inte varit spikrak, och nedan kan du ta del av några pusselbitar som kanske kan vara intressanta att veta om mig. 

Betalning

Investera i din relation till dig

Månadsbetalning

3 månader
kr 6495
per månad
 • Hela kvinnans kraft
Populär

Engångsbetalning

Fullpris
kr 18995
 • 500 GB Bandwidth

(Moms tillkommer vid betalning via företag)

Det här 1:1 programmet är inkluderande och kommer från hjärtat. Är du arbetslös, studerande, mammaledig eller av andra anledningar ej har möjlighet att betala den fulla summan? Hör av dig! 

Ja, ansök nu!

Genom att fylla i formuläret nedan så ansöker du om signa upp dig på 1:1 programmet “Resan inåt”. Ansökan är ej bindande och du kommer att bli kontaktad inom kort för bokning av ett första introsamtal där vi tillsammans utforskar om vi är “rätt match” för varandra. 

Kanske har du frågor?

Nedan har jag samlat några av de vanligaste frågorna som kan tänkas dyka upp om programmet innan du anmäler dig. Hittar du inte svar på din fråga här så är du varmt välkommen att höra av dig till mig på madeleine@mofjrd.com eller genom att klicka på ikonen här nedan. 

Traditionell coaching lägger stort fokus på framtiden och att skapa målsättningar framåt. Enligt min erfarenhet så kan detta bli ett begränsande perspektiv då risken är att vi helt bortser från din historia, bakgrund och programmeringar som kanske håller dig tillbaka. 

Idag finns det enormt många som kallar sig för coacher och min upplevelse är att det nästan har blivit inflation i begreppet – vad betyder det egentligen?

Jag har valt att inte kalla mitt arbete för coaching då mina sessioner skiljer sig en del från traditionell coaching. 

I mina samtal och sessioner så vill jag vara bryggan mellan terapi och coaching där vi ger utrymme för både dåtid, nutid och framtid för att på djupet lägga pusslet om dig och din resa inåt – och framåt! 

I min roll som space holder så påminner jag dig om att du har alla svar inom dig – samtidigt som jag bidrar med verktyg, nycklar och perspektiv för att skapa nya insikter där det behövs.

Programmet syftar till att AKTIVERA den visdom som redan bor inom dig, dvs en möjlighet för dig att PÅMINNAS om de svar som redan finns inom dig. 

Programmet består av 6 träffar á 60 – 120 min och sker under en tidsperiod på ca 3 månader. Vi bestämmer tillsammans datum och tid för våra sessioner ihop. 

Om du känner att programmet är för dig, men inte har möjlighet att betala den fulla summan – hör av dig! Jag vill göra vad jag kan för att vara så inkluderande som möjligt och tittar gärna på eventuella lösningar för att stötta din situation och möjliggöra ett deltagande. 

Transformational breathwork är en somatisk (fysisk) praktik som öppnar upp för inre läkning – både på ett fysiskt, emotionellt och spirituellt plan. Genom det transformativa andetaget aktiverar du kroppens egen medicin och sätts i kontakt med din inre kraft och klarhet. 

(Om behovet finns och jag tror att transformational breathwork kan hjälpa dig i din resa så finns det möjlighet att välja att guidas i transformational breathwork under någon/några av sessionerna) 

Du kan läsa mer via: mofjrd.com/breathwork

 • Engångsbetalning: hela summan faktureras vid bekräftad anmälan och betalas inom 10 dagar
 • Delbetalning: avbetalning 1 av 3 faktureras vid bekräftad anmälan och betalas inom 10 dagar. Avbetalning 2 faktureras efter 30 dagar och avbetalning 3 efter 60 dagar.
 • Moms tillkommer vid betalning via företag (uppge gärna detta önskemål vid bokning)

 

Nyfiken på att gå djupare i kontakten med dig själv och andra? Lyssna på podcasten Perspektiv!