Vägledande samtal

Jag är här för att spegla dig, utmana dig och vara rösten som påminner dig om din kraft när du tvivlar.

Hur kan du möta din längtan och skapa det liv du vill leva? Vad står i vägen för dig just nu? Vad behöver du släppa taget om, och kanske bjuda in, för att fördjupa relationen till dig själv och andra?

I ett tryggt, närvarande och nyfiket utrymme möts vi för att ge liv till de svar som du redan har inom dig. Tillsammans utgår vi från det som är levande inom dig i stunden och utforskar de perspektiv, nycklar och insikter du kan tänkas behöva för din väg framåt. 

I ett vägledande samtal fokuserar vi mer på inre utforskande och vägledning än prestation. Du är inte här för att fixas, utan för att ge plats till de svar du redan bär med dig inombords.  

Med mig som spegel tillåter vi delar av dig ta plats som längtar efter att få komma fram. 

Kanske är detta din väg för att fördjupa relationen till dig själv och andra? Jag ser fram emot att möta dig! 

Var: Zoom, digitalt 

Kostnad: 1195:- 45 min (moms tillkommer vid företag) 

Sagt om mig

”Jag har verkligen känt mig sedd av dig på ett så djupt plan, vilket öppnade delar av mig som jag aldrig varit i kontakt med. Det är svårt att beskriva med ord, men jag hoppas att de starka lyckliga känslorna jag känner i mig just nu kan lysa igenom” 

Elna Petersson

Ja, boka samtal här!

Vad fint att du vill möta din längtan tillsammans med mig! Skriv ett meddelande här och berätta kort om dig så svarar jag så snart jag får möjlighet och utrymme. Ser fram emot att möta dig! 

Är du redo för att fördjupa relationen till dig själv och andra? Se våra löpande kursstarter både online och fysiskt under året!