1:1 transformational breathwork & vägledning

En unik session för dig som är redo för att gå bortom gamla programmeringar och ge utrymme till din inneboende visdom, kraft och läkning – för att djupare kunna lyssna till ditt hjärtas röst och skapa det liv som du är här för att leva. Är du redo för resan?

Varför breathwork?
Längtar du efter att komma i djupare kontakt med ditt eget hjärta, din kropp och din inneboende visdom? 

Ja, då kan det är vara en resa för dig!

Transformational breathwork är en somatisk (fysisk) praktik som öppnar upp för inre läkning – både på ett fysiskt, emotionellt och spirituellt plan. Genom det transformativa andetaget aktiverar du kroppens egen medicin och sätts i kontakt med din inre kraft och klarhet. 

Nedan kan du läsa om den potential som finns till läkning på ett fysiskt, mentalt, känslomässigt och spirituellt plan. 

Genom det djupa diafragmatiska andetaget ger vi syre till kroppens alla celler och organ som möjliggör och aktiverar kroppens egen självläkning och rening. Ofta tar emotionella blockeringar sig uttryck i form av fysiska symptom och med hjälp av Transformational Breathwork ges du möjlighet att släppa taget om emotionella stagnationer och möjliggöra fysisk läkning. 

Det transformativa andetaget hjälper oss att låsa upp dörren till vårt undermedvetna, komma bortom egot och ”monkey mind” vilket möjliggör att i större utsträckning komma i kontakt med undantryckta känslor, trauman och blockeringar.  Andningen bidrar även med bland annat stress och ångesthantering och bidrar till ett ökat flöde av livsenergi. 

Transformational Breathwork kallas också ibland ”psykedelisk andning” på grund av dess kraftfulla effekt att ta oss bortom egot, bortom våra försvar och i djupare kontakt med vårt undermedvetna för att programmera om det som tidigare hållt oss tillbaka. Att landa i stillheten som uppstår efter (eller under) att vi har andats på detta transformativa sätt kan leda till en djup kontakt med ditt högre jag, din inre sanning, dina egna inre svar. Många beskriver det som frihet, vetande, sanning, tillit. 

Sessionen

Genom att vända oss till det transformativa andetaget öppnar vi upp dörren till det undermedvetna och aktiverar kroppens egen medicin

Från en plats av djupt medvetande ges du möjlighet att släppa taget om det som håller dig tillbaka och skapa utrymme för att bjuda in det som längtar efter att ta plats.

Denna unikt sammansatta session av breathwork och vägledning i samtal bygger på en övertygelse om att du, din kropp och ditt inre vet precis vad du behöver för att bli en mer hel, levande och fri version av dig själv. 

Som space holder finns jag här för att vägleda dig, ge dig nya perspektiv och vara rösten som påminner dig om din kraft när du tvivlar.  

Sagt om sessionen

En session för dig som vill ge dig själv gåvan att komma djupare i kontakt med dig själv och dina inre svar. Välkommen till ett utrymme där du ges möjlighet att fördjupa kontakten med din inre kärna.  

Tid: 90 min Var: Zoom, online 

Priser: 

 • 1 session 1395:- / session
 • 3 sessioner 1165:- / session (3495:-)
 • 5 sessioner 999:- / session (4995:-)

(Moms tillkommer vid bokning via företag. ”Klippkort” om 3-5 sessioner nyttjas inom 6 månader) 

Bokning: via formuläret nedan

Har du en partner eller vän som du vill uppleva en session tillsammans med? Välkomna att mötas i detta transformativa rum där ni ges möjlighet att stärka både kontakten till er själva och varandra. 

Tid: 120 min Var: Zoom, online 

Priser: 

 • 1 session 2195:- / session 
 • 3 sessioner 1895:- / session (5685:-) 
 • 5 sessioner 1479:- / session (7395:-) 

(Moms tillkommer vid bokning via företag. ”Klippkort” om 3-5 sessioner nyttjas inom 6 månader) 

Bokning: via formuläret nedan

I denna session möts vi i grupp via zoom och genom andningen ges du möjlighet att öppna upp för de svar som redan bor inom dig. Sessionen ger även utrymme till delningar/sharing av vad som är levande i stunden hos dig som deltagare. 
 

Tid: 120 min Var: Zoom, online 

Pris: 395:- / person 

Aktuella datum: 

 • 7/1 kl 10:00 – 12:00 

Bokning: via formuläret nedan

Så, hur går en session till?

Vi möts i en inledande incheckning där du får dela vad som är levande hos dig i stunden. Vad vill du släppa taget om och vad vill du bjuda in? Vilken vägledning och stöttning behöver/längtar du efter idag? 

Därefter blir du guidad in i ett trygg och hållet utrymme där vi bjuder in det transformativa andetaget för en somatisk upplevelse av Transformational Breathwork. Sessionen inkluderar känslomässig release och frigörelse av stagnation. 

Efter den transformativa andningen möts vi i en delning och utcheckning och påbörjar integrering av de svar, reflektioner och upplevelser som dykt upp inom dig. Där du önskar finns jag med för att vägleda och bidra med nya perspektiv i samtal. 

Sagt om sessionen

Kalle Norwald

Beatrice Karinsdotter

Malin Drevstam

Kanske har du frågor?

Nedan har jag samlat några av de vanligaste frågor som kan dyka upp inför en session. Hittar du inte svar på din fråga här så är du varmt välkommen att höra av dig till mig på madeleine@mofjrd.com eller genom att klicka på ikonen här nedan. 

Vi är alla olika individer och upplevelsen av en session kan därför variera mycket. Vanliga upplevelser kan vara: 

 • Emotionella sensationer: Det andningsmönster som vi vänder oss till under sessionen tar oss bortom egot & ”monkey mind” vilket gör att vi i en större grad kan komma i kontakt med vårt undermedvetna och därmed också undantryckta känslor – det är därför vanligt att uppleva känslor som flödar genom kroppen. Det kan vara allt från eufori, lycka, skratt, glädje, sorg, ilska, frustration etc. Allt är välkommet och vi tror på att vi behöver känna för att läka. ”Feel it to heal it” 
 • Fysiska sensationer: När vi syresätter kroppens alla celler på det sätt vi gör med hjälp av andetaget så kan det hända att vi tex får kramper eller stickningar i händer och fingrar. Vi kan också känna livskraft flöda som gör att vi upplever ett starkt flöde av energi. Lifeforce! Det är också vanligt att uppleva förändringar i kroppstemperatur och gå från varm till kall under sessionen. 
 • Spirituella sensationer: Att landa i stillheten som uppstår efter (eller under) att vi har andats på detta transformativa sätt kan leda till en djup kontakt med ditt högre jag, din inre sanning, dina egna inre svar. Många beskriver det som frihet, vetande, sanning, tillit. 

Dessa är förstås bara några olika exempel. Din session är din upplevelse.

Det finns inga som helst måsten inför sessionen, du är välkommen precis så som du är och i de tillstånd som du befinner dig i. Några rekommendationer för att göra upplevelsen så kraftull som möjligt kan vara: 

 • Mjuka och sköna kläder som du känner dig bekväm i 
 • Undvik gärna att äta något ca 1-2h innan sessionen 
 • Skapa ett utrymme där du är ostörd och trygg. Kanske vill du även skapa ditt eget ceremoniella ”rum” med tända ljus, rökelser eller annat som ankrar dig till inre kontakt. 
 • Glas vatten
 • Anteckningsblock 

En annan viktigt aspekt som jag vill bjuda in dig till att göra innan vi möts är att fundera över din intention med sessionen. Vad är din längtan för denna stund?

Transformational Breathwork kan vara en djupt läkande och transformativ upplevelse som är riktad och anpassad för i princip vem som helst. Viktigast är att du bär på en längtan efter att komma i kontakt med kroppen och bjuda in mer livskraft och energi! Utöver det så finns det några saker som kan vara bra att ta hänsyn till: 

 • Graviditet: Som gravid kan det vara klokt att undvika den mest intensiva andningen. Transformativ andning kan påverka saker som tex pH värdet i kroppen och öka risken för tidig födsel. Som gravid kan det vara stärkande att fokusera mer på djupa, lugnande andningsövningar. Välkommen att höra av dig om du önskar bli vägledd genom en andning anpassad för graviditet. 
 • Högt blodtryck: Vid högt blodtryck kan det vara värdefullt att verkligen lyssna på kroppens signaler då det intensiva andetaget kan innebära en ökad stress för hjärtat under en kort period. Testa dig fram i ett lite lugnare tempo och lyssna på kroppens signaler. 
 • Epilepsi: Har du diagnostiserad epilepsi, eller är under utredning, så bör du vara varsam med Transformational Breathwork då det kan trigga epilepsi-anfall hos en person med epilepsi. Rådgör med din läkare inför eventuell session. 
 • PTSD: För individer med PTSD (Posttraumatiskt stressyndrom) kan Transformational Breathwork vara djupt läkande då vi ger kroppen möjlighet att släppa taget om trauma, blockeringar och stagnationer. Inför en session kan det vara värdefullt att berätta om din historia för mig som guide, för att säkerställa ett tryggt space för release. 
 • Astma: För individer med astma så kan breathwork vara en kraftfullt metod för läkning, samtidigt som det finns en viss risk för att under en kort period uppleva ökade symptom/besvär innan det blir bättre – så ett tips är att ha din inhalator redo för din trygghet under en session. 

Viktigt att komma ihåg är att din kropp vet vad som är rätt för dig. Lita på kroppens signaler och våga prova dig fram. Du är alltid välkommen att höra av dig för att rådgöra med mig innan du bokar din session. 

 • Vid avbokning senare än 48h innan bokad session debiteras fullt pris.
 • Moms tillkommer vid bokning via företag.
 • ”Klippkort” om 3-5 sessioner nyttjas inom 6 månader

Ja, boka session här!

Genom att fylla i formuläret nedan så anmäler du ditt intresse för att boka en session med breathwork + vägledning. Fyll i dina/era uppgifter nedan så svarar jag så snart jag får möjlighet och utrymme. För smidigare bokning dela med dig av önskemål på dag samt tid för sessionen så återkommer jag med några förslag. Ser fram emot att mötas!

Var: Zoom, Online

Priser session “solo” á 90 min: 

 • 1 session 1395:- / session
 • 3 sessioner 1165:- / session (3495:-)
 • 5 sessioner 999:- / session (4995:-)

Priser session “par” á 120 min: 

 • 1 session 2195:- / session
 • 3 sessioner 1895:- / session (5685:-)
 • 5 sessioner 1479:- / session (7395:-)

Priser session “grupp” á 120 min: 

 • 395:- / person 

(Moms tillkommer vid bokning via företag. ”Klippkort” om 3-5 sessioner nyttjas inom 6 månader) 

Nyfiken på att gå djupare i kontakten med dig själv och andra? Se löpande kursstarter både online och fysiskt under året!