Avsnitt

103. Marli Montan – Kan Human Design hjälpa mig att bli tryggare i mig själv och leva mer autentiskt?

I veckans avsnitt möter jag Human Design coachen Marli Montan i ett nyfiket samtal om hur Human Design kan hjälpa oss att lära känna oss själva bättre.

I sitt arbete hjälper Marli Montan kvinnor att hitta tillbaka till sin kraft genom att öka sin självkännedom och öka förståelsen för varför saker och ting har blivit, och är, så som dom är.

Vi dyker in i frågor som tex:

  • Hur kan Human Design hjälpa oss att förstå våra livsstrategier och hur vi lättast tar beslut?
  • Hur kan vi lära känna oss själva bättre och leva mer välmående liv genom att få inblick i vår Human Design?
  • Hur kan Human Design hjälpa mig att leva mer sant mig själv och hitta tillbaka till min inre kraft?

Det här samtalet är också ett nyfiket försök från mitt håll att förstå kraften som många beskriver med Human Design. På vilket sätt kan det här systemet hjälpa mig att leva ännu modigare och ännu mer autentiskt?

TACK till veckans sponsorer BlancheStories som är Skandinaviens första audioerotiska ljudapp där du kan njuta av romantiska och erotiska noveller när du vill, var du vill och hur du vill. Allt från flirt & pirr till erotik – you name it! Använd koden ”perspektiv33” för 33% rabatt på ett årsabonnemang när du skapar ett konto på www.blanchestories.com (!)

Anmäl dig till vårt digitala träningsprogram, för individer som vill utveckla sin kommunikation i relationer: https://mofjrd.com/8-insikter-for-djupare-relationer-par-och-relations-coaching/

Kontakta Marli Montan: https://www.marlimontan.com/

Mer från Madeleine: https://www.mofjrd.com

Mer från Peter: https://www.peternilssoncommunication.com/

Madeleine på Instagram: https://www.instagram.com/mofjrd

Joina Facebook community: https://www.facebook.com/groups/mofjrdcommunity

Nyfiken på mer?

Ja, signa upp på mitt inspirationsbrev!

Här delar jag med mig av inspiration, insikter och perspektiv som jag bär med mig i vardagen - direkt till din inkorg! Det här är ingen jobbig reklam-tråd. Det här är, om något, en inspirations-tråd. Hänger du på?