Avsnitt

108. GOING DEEPER m. Kalle Norwald – Att leva tillsammans (och kanske) lyckligt

I veckans avsnitt möter vi sexologen, psykoterapeuten och författaren Kalle Norwald för ett samtal om att leva tillsammans (och kanske) lyckligt.

Vad behöver vi egentligen veta för att skapa en relation och ett sexliv som blomstrar?

Kalle menar på att ”Relationer är krävande och om vi vill ha ett bra förhållande så behöver vi också jobba med det”

I det här avsnittet får du ta del av konkreta tips och verktyg för att göra just det – jobba på relationen och sexlivet.

Vi dyker in i frågor som bland annat:

  • Hur kan vi hantera svartsjuka och vems ansvar är det?
  • Hur kan vi lära oss att bråka mer konstruktivt och hälsosamt?
  • Vilka är Kalles 3 viktigaste tips för att få en relation att blomstra och utvecklas?

Tack till veckans sponsorer Livingroom CC. Boka ditt medlemskap hos Livingroom co-working space i centrala Stockholm via info@livingroomcc.se och uppge koden ”perspektiv10” för 10% rabatt. Läs mer om Livingroom här: https://www.livingroomcc.se/

Dela gärna en recension i appen där du lyssnar eller dela det här avsnittet på din story och tagga oss. På det sättet hjälper du oss sprida de här samtalen och hjälpa fler människor få uppleva mer meningsfulla och hälsosamma relationer. Tack för att du hjälper oss göra vårt arbete möjligt!

Nyfiken på mer?

Ja, signa upp på mitt inspirationsbrev!

Här delar jag med mig av inspiration, insikter och perspektiv som jag bär med mig i vardagen - direkt till din inkorg! Det här är ingen jobbig reklam-tråd. Det här är, om något, en inspirations-tråd. Hänger du på?