Avsnitt

109. GOING DEEPER – Konsten (och utmaningen) att uttrycka behov i relationer

I veckans avsnitt dyker vi in i ämnet BEHOV som just nu är ett område där mycket av vårt eget fokus går.

  • Hur kan vi kommunicera ett behov som vi vet väcker känslor inom mottagaren på ett snällare sätt – utan att överge oss själva?
  • Hur identifierar jag och förstår vad jag själv vill, önskar och behöver?
  • Hur hittar jag modet att stå på mig i mitt behov även när mottagaren inte vill eller kan uppfylla det?

Stort tack till veckans sponsorer Ellery Beach House som ger dig som lyssnare 30% på alla paket med incheckning Söndag – Torsdag när du bokar med koden “perspektiv” via https://www.ellerybeachhouse.com/ (Giltigt till sista Februari 2023)

ANMÄL DIG TILL VÅR KURS OM ATT UTTRYCKA BEHOV: https://goingdeeper.se/behov

Nyfiken på mer?

Ja, signa upp på mitt inspirationsbrev!

Här delar jag med mig av inspiration, insikter och perspektiv som jag bär med mig i vardagen - direkt till din inkorg! Det här är ingen jobbig reklam-tråd. Det här är, om något, en inspirations-tråd. Hänger du på?