Avsnitt

114. GOING DEEPER m. Beatrice Karinsdotter – Ska vi prata om polaritet?

I veckans avsnitt möter vi, för andra gången, relationscoachen Bea Karinsdotter för ett samtal om det ämne som ligger oss allra varmast – relationer.

Vi mötte Bea redan i avsnitt 104 och pratade om att använda relationer som en arena för utveckling, som blev ett av våra mest populära samtal som väckte en hel del tankar och reflektioner i många av er som lyssnade. Därför kändes det som en självklarhet att bjuda in Bea IGEN för att ta vårt samtal vidare och utforska hennes perspektiv ännu mer på djupet.

Idag dyker vi in i frågor som rör polaritet.

  • Ska vi prata om polaritet? Finns det något maskulint och feminint, och om det gör det, hur kan vi då förhålla oss till det på ett mer hälsosamt sätt?
  • Finns det några risker med att fokusera på polaritet i relationer? Hur kan det skada oss, om vi inte först har koll på våra egna anknytningsmönster?
  • Hur kan vi använda en medvetenhet om våra olikheter som en kraft för att växa i relationen?

Att prata om maskulin och feminin energi är något som vi ofta upplever väcker mycket triggers och tankar – därför är vi också extra nyfikna på att höra hur det här samtalet landar i dig som lyssnar. Kanske har du perspektiv eller tankar som du vill dela med oss?

Uppskattade du det här samtalet? Dela gärna en recension i appen där du lyssnar eller dela det här avsnittet på din story och tagga oss! Tack för att du hjälper oss att göra vårt arbete möjligt!

Kontakta Beatrice Karinsdotter: https://www.trainingforlove.com/

Vill du joina vårt Facebook community och möta fler lyssnare till den här podden? https://www.facebook.com/groups/mofjrdcommunity

Boka coaching: https://www.mofjrd.com

Anmäl dig till aktuella kurser med Going Deeper: https://www.goingdeeper.se

Signa upp på inspirationsbrev för fler inspirerande perpektiv: https://mofjrd.com/inspirationsbrev

Mer om Madeleine Mofjärd: https://www.mofjrd.com

Mer om Peter Nilsson: https://www.peternilssoncommunication.com/

Madeleine på Instagram: https://www.instagram.com/mofjrd

Nyfiken på mer?

Ja, signa upp på mitt inspirationsbrev!

Här delar jag med mig av inspiration, insikter och perspektiv som jag bär med mig i vardagen - direkt till din inkorg! Det här är ingen jobbig reklam-tråd. Det här är, om något, en inspirations-tråd. Hänger du på?