Avsnitt

129. GOING DEEPER m. Jessica Ekman – Vad är mitt emotionella ansvar kontra ditt i vår relation? (Favorit i repris avsnitt #79)

Favorit i repris avsnitt #79

Jag och Peter möter Jessica Ekman för ett samtal om ansvar i relationer. Hur kommer det sig att vissa relationer känns som en fri plats att vara sig själv fullt ut, medan andra kan upplevas begränsande och fulla av förväntningar på hur du ”bör” vara? Vad är mitt emotionella ansvar kontra ditt i vår relation? Var går gränsen mellan jag:et, du:et och vi:et?

Vi djupdyker bland annat i en nyckelfaktor inom Kommunikolgin som går under namnet jag//du sortering som jag personligen upplever som kanske en av de absolut viktigaste nycklarna att ha koll på för att kunna skapa väl fungerande relationer.

Jessica är utbildad Kommunikolog, sjuksköterska samt Terapeut inom KBT och ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Jessica frilansar även inom TV-produktion och har tidigare drivit podden Relationsverket som har varit en stor inspirationsfaktor för mig och min resa när det kommer till just kommunikation i relationer.

Läs mer om Kommunikologi: https://communicology.com/ 

Kontakta Jessica Ekman: https://www.instagram.com/jessica_ekman/ 

Kontakta Madeleine Mofjärd: ⁠⁠⁠https://www.mofjrd.com⁠⁠⁠

Vill du joina vårt Facebook community och möta fler lyssnare till den här podden? ⁠⁠https://www.facebook.com/groups/mofjrdcommunity⁠⁠

Madeleine på Instagram: ⁠⁠⁠https://www.instagram.com/mofjrd⁠⁠⁠

Boka coaching: ⁠⁠https://www.mofjrd.com⁠⁠ 

Anmäl dig till aktuella kurser med Going Deeper: ⁠⁠https://www.goingdeeper.se⁠⁠

Signa upp på inspirationsbrev för fler inspirerande perpektiv:  ⁠⁠https://mofjrd.com/inspirationsbrev⁠

Nyfiken på mer?

Ja, signa upp på mitt inspirationsbrev!

Här delar jag med mig av inspiration, insikter och perspektiv som jag bär med mig i vardagen - direkt till din inkorg! Det här är ingen jobbig reklam-tråd. Det här är, om något, en inspirations-tråd. Hänger du på?