Avsnitt

130. Sandra Aggemo – Längtan efter det mänskliga och samexistensen av känslor (Favorit i repris avsnitt #100)

Favorit i repris avsnitt #100

I veckans avsnitt möter jag coachen och föreläsaren Sandra Aggemo i ett samtal om längtan efter det mänskliga och samexistensen av känslor inom oss.

Vad händer när vi öppnar upp fler fler känslor på spektrat och hur här ger det ihop med att våga kliva in mer i vår egen inre sanning? Och vad betyder det ens? 

Sandra har varit en av de absolut viktigaste pusselbitarna för mig personligen på min resa när det kommer till att öppna upp för förståelsen för att känslor inte är farliga, och att känslornas samexistens inom mig är en del av det som gör mig mänsklig – därför är det självklart att bjuda in Sandra för andra gången till podden (!) 

Jag tror och hoppas att veckans samtal ska kännas som en varm kram av acceptans. Du är välkommen precis så som du är, inget behöver fixas eller rättas till – samexistensen av känslor inom dig är det som gör dig mänsklig och äkta! 

Kontakta Sandra Aggemo: https://www.sandraaggemo.se/ 

Kontakta Madeleine Mofjärd: ⁠⁠⁠⁠https://www.mofjrd.com⁠⁠⁠⁠

Vill du joina vårt Facebook community och möta fler lyssnare till den här podden? ⁠⁠⁠https://www.facebook.com/groups/mofjrdcommunity⁠⁠⁠

Madeleine på Instagram: ⁠⁠⁠⁠https://www.instagram.com/mofjrd⁠⁠⁠⁠

Boka coaching: ⁠⁠⁠https://www.mofjrd.com⁠⁠⁠ 

Anmäl dig till aktuella kurser med Going Deeper: ⁠⁠⁠https://www.goingdeeper.se⁠⁠⁠

Signa upp på inspirationsbrev för fler inspirerande perpektiv:  ⁠⁠⁠https://mofjrd.com/inspirationsbrev⁠

Nyfiken på mer?

Ja, signa upp på mitt inspirationsbrev!

Här delar jag med mig av inspiration, insikter och perspektiv som jag bär med mig i vardagen - direkt till din inkorg! Det här är ingen jobbig reklam-tråd. Det här är, om något, en inspirations-tråd. Hänger du på?