Avsnitt

102. GOING DEEPER – Vad finns bortom Mars & Venus? Ett samtal om polaritet i relationer.

Vad finns bortom Mars och Venus?

I veckans avsnitt möts vi i ett samtal om polaritet i relationer och hur vi själva jobbar med ett uttrycka det maskulina och det feminina inom oss i vår egen relation för att skapa mer passion och kontakt.

I slutet på förra året släppte vi ett avsnitt med tankar och reflektioner från den omtalade boken ”Män är från Mars och kvinnor är från Venus” från 90-talet som blev väldigt uppskattat av många och väckte mycket igenkänning (…även en del triggers)

I detta avsnitt utgår vi ifrån den nya, mer moderna uppföljaren ”Beyond Mars and Venus” från 2020 och delar med oss av de reflektioner, tankar och perspektiv som hjälpt oss att förstå varandra bättre.

Vår förhoppning är att samtalet ska väcka mycket igenkänning och bidra med nya perspektiv kring våra olikheter och hur vi kan jobba med polaritet i relationer för att skapa mer passion och kontakt.

Tack till veckans sponsorer Natural Cycles! Uppge koden “perspektiv20” för 20% på ett årsabonnemang + gratis termometer via: https://www.naturalcycles.com/

Avsnitt 77 – Är män från Mars och kvinnor från Venus?

Anmäl dig till vårt digitala träningsprogram, för individer som vill utveckla sin kommunikation i relationer: https://mofjrd.com/8-insikter-for-djupare-relationer-par-och-relations-coaching/

Mer från Madeleine: https://www.mofjrd.com

Mer från Peter: https://www.peternilssoncommunication.com/

Madeleine på Instagram: https://www.instagram.com/mofjrd

Peter på Instagram: https://www.instagram.com/peternilsson_70/

Joina Facebook community: https://www.facebook.com/groups/mofjrdcommunity

Nyfiken på mer?

Ja, signa upp på mitt inspirationsbrev!

Här delar jag med mig av inspiration, insikter och perspektiv som jag bär med mig i vardagen - direkt till din inkorg! Det här är ingen jobbig reklam-tråd. Det här är, om något, en inspirations-tråd. Hänger du på?