Avsnitt

116. Shama Persson – Skönhetsideal, ålderism, normer och modet att våga leva fullt ut

I veckans avsnitt möter jag modellen, entreprenören och inspiratören Shama Persson i ett samtal om skönhetsideal, ålderism, normer och modet att våga leva fullt ut.

Jag personligen inspireras så mycket av Shamas sätt att våga välja livet och att se bortom ålder i det samhälle som vi lever i – därför kändes det självklart att bjuda in henne till podden!

Shama driver idag bland annat modellagenturen Golden Age Models för modeller som är 50+ med en drivkraft att vara med och förändra, motverka ålderism och normalisera modeller i äldre åldrar i media och andra kanaler.

I dagens samtal hör du oss prata om bland annat:

  • Varför Shama menar att vi lever i ett åldersfixerat samhället och hur vi själva är (och behöver vara) förändringen som vi vill se
  • Hur skönhetsidealen som vi ser idag påverkar vårt inre och relationen till oss själva
  • Vikten att se till varje individ för vad han/hon faktiskt ÄR, bortom ålder

Boka ditt medlemskap hos Livingroom co-working space i centrala Stockholm via info@livingroomcc.se och uppge koden ”perspektiv10” för 10% rabatt. Läs mer om Livingroom här: https://www.livingroomcc.se/

Uppskattade du det här samtalet? Dela gärna en recension i appen där du lyssnar eller dela det här avsnittet på din story och tagga mig! Tack för att du hjälper mig att göra mig arbete möjligt!

Med om Golden Age Models: https://www.goldenagemodels.com/

Kontakta Shama: https://www.shamapersson.com/

Vill du joina vårt Facebook community och möta fler lyssnare till den här podden? https://www.facebook.com/groups/mofjrdcommunity

Boka coaching: https://www.mofjrd.com

Anmäl dig till aktuella kurser med Going Deeper: https://www.goingdeeper.se

Signa upp på inspirationsbrev för fler inspirerande perpektiv: https://mofjrd.com/inspirationsbrev

Mer om Madeleine Mofjärd: https://www.mofjrd.com

Madeleine på Instagram: https://www.instagram.com/mofjrd

Nyfiken på mer?

Ja, signa upp på mitt inspirationsbrev!

Här delar jag med mig av inspiration, insikter och perspektiv som jag bär med mig i vardagen - direkt till din inkorg! Det här är ingen jobbig reklam-tråd. Det här är, om något, en inspirations-tråd. Hänger du på?