Avsnitt

119. GOING DEEPER m. Micke Gunnarsson & Lina Karlsson – Medvetna relationer, inre läkning, triggers och eget ansvar

I veckans avsnitt möter vi Micke Gunnarsson och Lina Karlsson för ett samtal om relationer. 

Hur kan vi förhålla oss till vår egen inre läkning och utveckling på ett så ärligt och medvetet sätt som möjligt för att kunna relatera till vår partner från en plats av närvaro, sårbarhet och kontakt? 

Vad händer när vi tar ansvar för våra sår, vår historia och vågar titta på våra egna mönster och strategier. Kanske är det inte min partners fel att det blir som det blir utan invanda strategier som vi båda har med oss från förr som gör att vi hamnar där vi hamnar? 

Ja, det här är inte bara en intervju med 2 fantastiska förebilder och inspiratörer – det är även ett samtal mellan 4 vänner. Tryggheten och värmen som redan finns oss emellan öppnar upp för både skratt, tårar, allvar och en rejäl dos av bus i samtalet. 

Micke Gunnarsson är inspiratören, föreläsaren och författaren med över 20 års erfarenhet av personlig utveckling och lärande. Micke är även aktuell med boken ”Medvetet Föräldraskap – Om att möta våra barn där de är, inte där vi önskar att de vore”. 

Lina Karlsson är inspiratören och vägledaren som tillsammans med sin syster grundat det holistiska centret Studio Besjälat i Halmstad. Lina är en kraft som vägleder människor till en djupare kontakt med sig själva genom samtal, energibehandlingar och olika former av fri rörelse. 

Som kärlekspar inspirerar Micke & Lina andra par till en ökad närvaro och kontakt genom samtal, retreats och inspirationsdagar. 

Uppskattade du det här samtalet? Dela gärna en recension i appen där du lyssnar eller dela det här avsnittet på din story och tagga oss! Tack för att du hjälper oss att göra vårt arbete möjligt!

Anmäl dig till årsprogrammet i Voice Dialogue för dig som vill inkludera Voice Dialogue i ditt arbete som coach, terapeut eller andra kontext med koden ”perspektiv10” via learnvoicedialogue.com

Kontakta Micke Gunnarsson: https://www.mickegunnarsson.se/

Kontakta Lina Karlsson: https://www.instagram.com/besjalat/

Vill du joina vårt Facebook community och möta fler lyssnare till den här podden? ⁠https://www.facebook.com/groups/mofjrdcommunity⁠

Anmäl dig till aktuella kurser med Going Deeper: ⁠https://www.goingdeeper.se⁠

Signa upp på inspirationsbrev för fler inspirerande perpektiv: ⁠https://mofjrd.com/inspirationsbrev⁠

Mer om Madeleine Mofjärd: ⁠https://www.mofjrd.com⁠

Mer om Peter Nilsson: ⁠https://www.peternilssoncommunication.com/ ⁠

Madeleine på Instagram: ⁠https://www.instagram.com/mofjrd

Nyfiken på mer?

Ja, signa upp på mitt inspirationsbrev!

Här delar jag med mig av inspiration, insikter och perspektiv som jag bär med mig i vardagen - direkt till din inkorg! Det här är ingen jobbig reklam-tråd. Det här är, om något, en inspirations-tråd. Hänger du på?