Avsnitt

120. Josefin Larsen – Varför är det så jobbigt att prata om sex och hur kan vi göra det lättare?

Varför är det så jobbigt att prata om sex och hur kan vi göra det lättare?

I veckans avsnitt möter jag Josefin Larsen från Sinful som är Skandinaviens största onlineförsäljare av sexleksaker, med webbutiker i både Sverige, Finland, Norge och Danmark. Sinful drivs utifrån en mission om att inspirera människor till att uppleva mer kärlek, närhet och intimitet i vardagen. Ett av de sätt som Sinful jobbar för att förbättra skandinavernas sexliv är genom spelet ”Lets talk about sex” som är en kortlek med frågor om just sex, som skapats för att inspirera människor att våga prata mer om sex.

Det här avsnittet är i betalt samarbete med Sinful och kommer även med en GIVE AWAY där du som lyssnare har möjlighet att vinna ett exemplar av spelet ”Lets talk about sex” alldeles gratis. All info om tävlingen och hur du kan delta i tävlingen hittar du på mitt instagram konto här: ⁠https://www.instagram.com/mofjrd/⁠

Som lyssnare får du även 15% rabatt på ditt nästa köp hos ⁠sinful.se⁠ när du använder koden ”perspektiv” ända fram till den 31 December 2023. 

Uppskattade du det här samtalet? Dela gärna en recension i appen där du lyssnar eller dela det här avsnittet på din story och tagga mig! Tack för att du hjälper mig att göra mig arbete möjligt! 

Vill du joina vårt Facebook community och möta fler lyssnare till den här podden? ⁠https://www.facebook.com/groups/mofjrdcommunity⁠

Boka coaching: ⁠https://www.mofjrd.com⁠ 

Anmäl dig till aktuella kurser med Going Deeper: ⁠https://www.goingdeeper.se⁠

Signa upp på inspirationsbrev för fler inspirerande perpektiv:  ⁠https://mofjrd.com/inspirationsbrev⁠

Mer om Madeleine Mofjärd: ⁠https://www.mofjrd.com⁠

Madeleine på Instagram: ⁠https://www.instagram.com/mofjrd

Nyfiken på mer?

Ja, signa upp på mitt inspirationsbrev!

Här delar jag med mig av inspiration, insikter och perspektiv som jag bär med mig i vardagen - direkt till din inkorg! Det här är ingen jobbig reklam-tråd. Det här är, om något, en inspirations-tråd. Hänger du på?