Avsnitt

125. GOING DEEPER m. Karl Dyall & Josefine Bengtsson – Kärleken, föräldraskapet och praktikerna som håller passionen vid liv

Kärleken, föräldraskapet och praktikerna som håller passionen vid liv

I veckans avsnitt möter vi yoga och meditationsläraren Josefine Bengtsson och dansaren & musikalartisten Karl Dyall för ett samtal om kärleken, föräldraskapet och praktikerna som håller passionen vid liv. 

Det blir ett sårbart och naket samtal som ger oss en inblick i kärleken som förde dem samman och hur relationen har förändrats efter att de fick sonen Noah. Vi får höra berättelsen om hur livet på många sätt har fördjupats och hur det gemensamma föräldraskapet samtidigt också kommit med sina utmaningar för kärleksrelationen. 

Idag väntar paret ytterligare ett litet mirakel i form av en dotter och de delar bland annat med sig av några av de praktiker som dom tror blir extra viktiga för att behålla passionen och kärleken vid liv under de kommande åren.

I samtalet hör du oss också prata om de rädslor och utmaningar som paret står inför i övrigt i relationen idag och var de ser sig själva framåt. 

Josefine och Karl är bland annat grundare till träningskonceptet Synenergy och driver idag tillsammans retreatcentret LYCKHEM i skärgården utanför stockholm där de leder människor till djupare kontakt med sig själva och sina kroppar.

Josefine är just nu aktuell med boken ”Yoga & meditation:släpp dig själv fri” som är fylld med fantastiska övningar att göra själv eller med din partner eller barn. 

Uppskattade du det här samtalet? Dela gärna en recension i appen där du lyssnar eller dela det här avsnittet på din story och tagga oss! Tack för att du hjälper oss att göra vårt arbete möjligt! 

⁠Beställ Josefines senaste bok “Yoga & Meditation”⁠

⁠Kontakt Karl och Josefine⁠

Vill du joina vårt Facebook community och möta fler lyssnare till den här podden? ⁠https://www.facebook.com/groups/mofjrdcommunity⁠

Boka coaching: ⁠https://www.mofjrd.com⁠ 

Anmäl dig till aktuella kurser med Going Deeper: ⁠https://www.goingdeeper.se/aktuellt⁠

Signa upp på inspirationsbrev för fler inspirerande perpektiv:  ⁠https://mofjrd.com/inspirationsbrev⁠

Mer om Madeleine Mofjärd: ⁠https://www.mofjrd.com⁠

Mer om Peter Nilsson: ⁠https://www.peternilssoncommunication.com/ ⁠

Madeleine på Instagram: ⁠https://www.instagram.com/mofjrd

Nyfiken på mer?

Ja, signa upp på mitt inspirationsbrev!

Här delar jag med mig av inspiration, insikter och perspektiv som jag bär med mig i vardagen - direkt till din inkorg! Det här är ingen jobbig reklam-tråd. Det här är, om något, en inspirations-tråd. Hänger du på?