Min anteckningsbok

Klar med grundutbildningen inom Kommunikologi!

Tacksam och stolt i hjĂ€rtat landar jag hemma i Stockholm igen efter 5 dagars utbildning i Jessheim, Norge đŸ„čđŸ’“đŸ‘‹đŸœ

Har nu avklarat grundutbildningen inom Kommunikologi, modul 4 av 10, och tar nÀsta steg mot certifieringen som Kommunikolog (som just nu Àr mÄlet)

Även om jag knappt Ă€r halvvĂ€gs genom utbildningen sĂ„ kĂ€nns det som en milstolpe som Ă€r vĂ€rd att stanna upp och fira (!)

Jag har lÀnge burit pÄ en sÄdan djup fascination över den mÀnskliga upplevelsen och samspelet mellan mÀnniskor. Inte minst samspelet som hela tiden sker INOM mig sjÀlv. Ja, det Àr en inre och yttre vÀrld som liksom aldrig tar slut. Elden i mig brinner för att lÀgga pusslet. FörstÄ. Iallafall försöka förstÄ. Hur kan vi mötas? Hur kan vi förstÄ vad det Àr som egentligen sker, under ytan? Bortom det vi tror vara sant?

För mig Ă€r Kommunikologi ett sĂ„ kraftfullt verktyg för att skapa just det – förstĂ„else.

För mig Ă€r Kommunikologi sĂ„ mycket mer Ă€n ”kommunikation” som vi kanske Ă€r vana att se det – det handlar om att pĂ„ djupet förstĂ„ mĂ€nskligt beteende.

Det som varit, och Àr, mest fascinerande för mig Àr möjligheten att kunna sÀtta fingret pÄ de mönster och strategier som Àr i obalans i bla. relationer, individer eller grupper och utifrÄn det kunna utföra förÀndringsarbete som gÄr pÄ den riktiga kÀrnan och inte bara lindrar symptom. My cup of Tea!

Gissa om jag Ă€r förvĂ€ntansfull och nyfiken pĂ„ den hĂ€r resan?! đŸ˜đŸ€žđŸœâ€â™€ïžđŸ’“

I de kurser som jag leder tillsammans med Peter har vi integrerat en hel del av de Kommunikologiska perspektiven som hjÀlpt oss att skapa balans och förstÄelse i vÄr relation, sÄ Àr du nyfiken pÄ ett smakprov sÄ Àr du vÀlkommen att hÀnga med pÄ behovskursen som sker med löpande kursstarter under Äret. 

AnmÀl dig hÀr: https://goingdeeper.se/behov/

#utbildning #kommunikologi #beteendeanalys #kommunikationsanalys #psykologi

Detta inlÀgg har en kommentar

LĂ€mna ett svar

Vill du lÀsa fler texter?

Podcast

Vill du lyssna pÄ mina poddsamtal?

I din nÀrmsta podd-app finns över 100 avsnitt med olika spÀnnande perspektiv och teman. HÀr nedan hittar du de 4 senaste avsnitten av podden. VÀlkommen!