Min anteckningsbok

När det du drömt om i flera år blir till verklighet (!)

Jag har försökt skriva den här texten i flera veckor och märker att jag fortfarande har svårt att finna orden. Jag gissar att jag bara får släppa taget och se vad som kommer ur mig.
Ni vet när man vill berätta en känsla i ord som inte riktigt ryms inom ramarna för vad ord kan förmedla? Jag ger mig nu på ett försök… 👇🏽
Sedan dagen jag startade mitt arbete med podden har jag haft ETT namn högst upp på listan av mina absoluta drömgäster. Ett namn som under hela resan har känts mer som en fantasi än något som potentiellt skulle kunna bli verklighet. Namnet har fått stå kvar på listan mer som en ”riktlinje” för var jag kanske kan nå om väääldigt många år…men så plötsligt nås jag av mailet:
”Thank you so much for reaching out and for your interest in sharing Kyle with your audience. We would love to arrange to have Kyle on your show”
Fantasti. Dröm. Sanning. Herregud. Fattar ingenting. Inte ens nu när jag skriver den här texten så kan jag helt förstå att det är sant. Det känns lite som att jag ljuger för er?? Men det gör jag ju inte!!!!
JAG SKA TRÄFFA KYLE CEASE (!) 
Det är så stort (för mig i min resa) & samtidigt så sjukt oviktigt. Han är också bara en människa som kissar, bajsar & (säkert) bråkar om onödiga saker med sin partner ibland.
MEN! Han är också den person som varit min största inspiration under hela min resa. Den person som, genom sina perspektiv, har hjälpt mig att förstå delar av mig själv som jag annars kanske aldrig hade upptäckt eller förstått. Just DÄRFÖR betyder det så mycket för mig. En milstolpe som inte går att blunda för. Det landar i mig som en vacker påminnelse om vad som kan hända när jag agerar utifrån nyfikenhet med ett öppet hjärta och en rak ryggrad. När jag sätter rädslan i passagerarsätet och litar på att livet har en plan för mig här och låter mig ledas.
Skicka en ”🔥” om du kommer lyssna på avsnittet!

Lämna ett svar

Vill du läsa fler texter?

Podcast

Vill du lyssna på mina poddsamtal?

I din närmsta podd-app finns över 100 avsnitt med olika spännande perspektiv och teman. Här nedan hittar du de 4 senaste avsnitten av podden. Välkommen!