Min anteckningsbok

Wow, ord som värmer mitt hjärta!

Ibland känns det som att vissa saker är för vackra för att förstå ❤️👋🏽

Ett exempel på det är orden som vår fantastiska kursdeltagare Johanna Nilsson delar med sig av som beskriver hennes upplevelse av att ha gått vår behovskurs – och nu även fördjupningskursen. 

𝗗𝗲𝘁 𝗸𝗮̈𝗻𝗻𝘀 𝘀𝗼𝗺 𝗮𝘁𝘁 𝗷𝗮𝗴 𝗱𝗿𝗮𝗴𝗶𝘁 𝘂𝗽𝗽 𝗺𝗶𝗻𝗮 𝗿𝗼̈𝘁𝘁𝗲𝗿 𝗼𝗰𝗵 𝗽𝗹𝗮𝗻𝘁𝗲𝗿𝗮𝘁 𝗼𝗺 𝗱𝗼𝗺 𝗶𝗴𝗲𝗻, 𝗶 𝗻𝘆 𝘀𝘆𝗿𝗲𝗿𝗶𝗸 𝗷𝗼𝗿𝗱 𝗼𝗰𝗵 𝗽𝗮̊ 𝗲𝗻 𝗮𝗹𝗹𝗱𝗲𝗹𝗲𝘀 𝗳𝗮𝗻𝘁𝗮𝘀𝘁𝗶𝘀𝗸 𝗽𝗹𝗮𝘁𝘀𝗱𝗮̈𝗿 𝗷𝗮𝗴 𝗸𝗮𝗻 𝗳𝗮̊ 𝘀𝘁𝗮̊ 𝗼𝗰𝗵 𝘁𝗮 𝗽𝗹𝗮𝘁𝘀 𝗼𝗰𝗵 𝘃𝗮𝗿𝗮 𝘀𝗼𝗺 𝗷𝗮𝗴 𝗮̈𝗿 

På hennes egna kanaler skriver Johanna såhär:

”…i höstas hände något. Det var rått ofiltrerat och som en kärleksfull käftsmäll. Jag började att förstå vem jag faktiskt är. Vad jag faktiskt egentligen mår bra av, när det är mig själv jag utgår ifrån. Vad jag faktiskt verkligen behöver, för att kunna må bra med mig själv. Vem jag är – och vem jag vill vara!

Det känns som att jag hittat hem till mig själv. Det är STORT! Och en stor källa till att det här har hänt är Peter Nilsson och Madeleine Mofjärd och deras fantastiska förmåga att tillsammans leda oss som deltog i kursen om behov där i höstas. 

För det var under den kursen jag började förstå så mycket mer om mig själv.

Nu går jag fördjupningskursen som de också leder. Det känns som att jag dragit upp mina rötter och planterat om dem igen i ny syrerik jord och på en alldeles fantastisk plats – där jag kan få stå och “ta plats”. Och vara som jag är. Puh, säger jag. Det tar på krafterna att vara i ett sådant här skifte. Och det är värt det många gånger om. 

Tack Peter och Madeleine för er fantastiska förmåga att “hålla” oss som deltar genom vår egna process, att dela med er av era egna resor och att leda oss med så mycket nyfikenhet, trygghet och värme. Ni är bäst” 

Och orden når mig rakt in i hjärtat! 

”Så identifierar du, uttrycker och får dina behov tillgodosedda” är vårt signaturprogram som vi kör med löpande kursstarter under året. Kanske är det din tur att uppleva liknande skiften nästa gång? 

NÄSTA KURSSTART: 17/4 2023 

ANMÄLAN: goingdeeper.se/behov 📩

Platserna är begränsade, så se till att fånga din plats redan nu om du planerar att hänga med vid nästa tillfälle. 

Vi ses på insidan!

Lämna ett svar

Vill du läsa fler texter?

Podcast

Vill du lyssna på mina poddsamtal?

I din närmsta podd-app finns över 100 avsnitt med olika spännande perspektiv och teman. Här nedan hittar du de 4 senaste avsnitten av podden. Välkommen!