Min anteckningsbok

Visst kommer du ihåg att du kan göra precis vad du vill?

Visst kommer du ihåg att du kan göra precis vad du vill? 🙋🏽‍♀️🔥🤸🏽‍♀️

Ja, en av de mest busiga sakerna med att vara vuxen är ju just det – att du kan göra precis vad du vill!

Du kan älska vem och vilka du vill…
Du kan röra dig i det tempo du vill…
Du kan äta vad och när du vill…
Du kan gå upp när och hur du vill…

…JA, du kan göra precis vad DU vill!

(Så länge du inte skadar dig själv eller andra förstås…)

Hör upplever jag att många människor lever lite som om dom hade en förälder, chef eller ledare ständigt närvarande vid deras sida dikterandes allt som ska ske…

Jag måste det ena…
Jag måste det andra…

Säger vem?

Kanske är det så att vi går runt med interna röster från föräldrar, normer, kulturer etc inom oss som styr oss på sätt som kontrollerar oss och skapar ramar för vårt liv som begränsar oss?

Men tänk om du frågade DIG SJÄLV? Vad vill DU? Hur skulle det se ut för DIG just i den här stunden om det var DU som styrde? Vad skulle DU göra?

En av de mest busiga sakerna med att vara vuxen är ju precis det, att vi faktiskt kan göra precis vad vi vill! Ska vi inte passa på att nyttja det?

En person som verkligen inspirerar mig när det kommer till det här är modellen, entreprenören och inspiratören @shamapersson som driver modellagenturen @goldenagemodels för modeller som är 50+

Den 7/3 släpps avsnittet där Shama gästar podden och vi dyker in i hennes perspektiv på bland annat det här – att våga leva det liv som DU vill leva. Vi pratar också om ålderism, normer och de skönhetsideal som styr vårt samhälle idag och hur vi kan förhålla oss till det på ett mer hälsosamt sätt!

Lämna en ”👋🏽” om du ser fram emot att lyssna!

Lämna ett svar

Vill du läsa fler texter?