Min anteckningsbok

Ja, låt oss prata om träning!

Jag har en sådan hat-kärlek för träning och märker att jag är på en resa att hitta en HÅLLBAR eld och drivkraft för rörelse. 

Jag har länge intalat mig ”att jag tränar för mitt mentala välmående” men märker hur lätt det är att jag går in i tankar som rör min fysiska kropp och utseende. Märker också hur lätt dessa tankar triggas igång i gym-miljö där jag tolkar att många befinner sig för att FÖRÄNDRA något på sin kropp. Energin jag fångar upp runt omkring mig från många är en känsla av otillräcklighet. Typ något i stil med: ”Förändrar jag inte min kropp till det bättre så är jag inte älskvärd”. Kanske kan du känna igen dig? 

Och det skrämmer mig lite. Hur lätt jag dras med och börjar tänka tankar som att ”jag måste träna för att bli smalare” osv och hur jag DIREKT tappar motivationen när träningen kommer från en plats av att jag inte är tillräcklig och behöver förändra något i mitt utseende. 

”Work out because you LOVE your body not because you HATE it”  ❤️💦

Ja, exakt så! Jag vill träna för att jag ÄLSKAR kroppen, inte för att jag vill förändra den (!) 

Sen om det kommer på köpet att min kropp också förändras till det yttre är ju ingen nackdel, men kan för mig personligen inte vara den primära drivkraften. Att träna utifrån en plats av otillräcklighet eller skuldläggande på den egna kroppen är inte en hållbar strategi för mig.

Här har jag den sista tiden märkt ett väldigt vackert skifte i min upplevelse av träning som har varit så vackert.

Ett skifte som jag bland annat tar med mig från mitt möte med Josefine Bengtsson från @josefinesyoga för någon vecka sedan där hon sa en mening som nådde mitt inre på ett så fint sätt. Ja, ni vet den där grejen av att man ibland bara behöver höra precis rätt ord i precis rätt stund från precis rätt person:

”Vad händer om vi känner kroppen från insidan istället för att fastna i hur den ser ut på utsidan?” 

Och jag fattar. Orden är väl inget man INTE hört förut, men sättet hon sa det på gick rakt in i mig och väckte en helt ny frågeställning inom mig i relation till träning.

(Nu när jag skriver det här så är jag inte ens säker på att hon sa dom orden eller om det var något jag själv tog med mig från energin i samtalet, men det lär visa sig när samtalet släpps nästa Tisdag dvs 21/3…. 😅🙈) 

Oavsett vad så har jag burit med mig det mantrat in i min träning de senaste passen och känt ett sådant starkt skifte. Som att jag kan dra på mig hörlurarna på gymmet, sätta på den mest inspirerande podd jag kan hitta och ge min kropp den dos av kärlek som den längtar efter just i den stunden. Allt med nyfikenheten och uppmärksamheten på intentionen att känna in denna fråga:

Vad händer INUTI min kropp just nu? Vilka sensationer känner jag? Vad händer i cellerna? 

Wow vilket skifte. För mig har det inneburit en djupare kontakt med sensationen av att träna utifrån en djup intention att uppleva kroppens sensationer INIFRÅN, inte UTIFRÅN. Det i sin tur har gjort att jag har känt ännu mer känslor av liv och kraft under mina träningspass. 

Längtar efter att få ge er det här samtalet, och ser väldigt mycket fram emot att få höra din upplevelse av samtalet. Inspireras väldigt mycket av Josefines perspektiv och tankar om att jobba mer inifrån med relationen till kroppen och hoppas att ni ska älska samtalet lika mycket som jag 🙋🏽‍♀️

Nu är jag nyfiken på dig, hur är din relation till träning och vad har du för intention med din träning?

Dela gärna med dig i kommentarerna!

Detta inlägg har 140 kommentarer

 1. Anna

  Så fint! Så ska jag oxå börjar tänka. Mitt mantra för 2023 är styrka – så nu kan jag komplettera med wow var starka mina celler börja bli 💪🏼🙏🏼❤️

 2. Caroline

  Tack! Så viktig insikt. Känner igen mig i det du skriver, har nyligen själv känt ett skifte i mig då jag under en längre period inte klarat av att träna och verkligen behövt fokusera på att hitta en acceptans för min kropp oavsett hur den ser ut. Att älska mig inifrån och ut och att röra kroppen för att den tycker om det och mår bra av det och inte för att förändra den.

  1. Madeleine Mofjärd

   Vad vackert du beskriver det! Tack för att du läser, tar in och delar med dig av vad det väcker!

 3. GlucoTrust

  GlucoTrust is a revolutionary blood sugar support solution that eliminates the underlying causes of type 2 diabetes and associated health risks.

 4. Sightcare

  Sight Care is a daily supplement proven in clinical trials and conclusive science to improve vision by nourishing the body from within. The Sight Care formula claims to reverse issues in eyesight, and every ingredient is completely natural.

 5. Cortexi

  Cortexi is a completely natural product that promotes healthy hearing, improves memory, and sharpens mental clarity. Cortexi hearing support formula is a combination of high-quality natural components that work together to offer you with a variety of health advantages, particularly for persons in their middle and late years. Cortex not only improves hearing but also decreases inflammation, eliminates brain fog, and gives natural memory protection.

 6. Erecprime

  Erec Prime is a cutting-edge male enhancement formula with high quality raw ingredients designed to enhance erection quality and duration

 7. Boostaro

  Boostaro increases blood flow to the reproductive organs, leading to stronger and more vibrant erections. It provides a powerful boost that can make you feel like you’ve unlocked the secret to firm erections

 8. Puravive

  Puravive introduced an innovative approach to weight loss and management that set it apart from other supplements. It enhances the production and storage of brown fat in the body, a stark contrast to the unhealthy white fat that contributes to obesity.

 9. Prostadine

  Prostadine is a dietary supplement meticulously formulated to support prostate health, enhance bladder function, and promote overall urinary system well-being. Crafted from a blend of entirely natural ingredients, Prostadine draws upon a recent groundbreaking discovery by Harvard scientists. This discovery identified toxic minerals present in hard water as a key contributor to prostate issues.

 10. Aizen Power

  Aizen Power is a dietary supplement for male enhancement sexual health that is designed to help enhance men’s sexual performance and improve overall health.

 11. Neotonics

  Neotonics is an essential probiotic supplement that works to support the microbiome in the gut and also works as an anti-aging formula. The formula targets the cause of the aging of the skin.

 12. EndoPeak

  Be The Ruthless Man In Bed That She Craves For. Be The Master Of Lovemaking Activity Just In A Month And Perform Like The Actor You See In

 13. Eye Fortin

  EyeFortin is a natural vision support formula crafted with a blend of plant-based compounds and essential minerals. It aims to enhance vision clarity, focus, and moisture balance.

 14. Quietum plus

  The Quietum Plus supplement promotes healthy ears, enables clearer hearing, and combats tinnitus by utilizing only the purest natural ingredients. Supplements are widely used for various reasons, including boosting energy, lowering blood pressure, and boosting metabolism.

 15. Glucoberry

  GlucoBerry is one of the biggest all-natural dietary and biggest scientific breakthrough formulas ever in the health industry today. This is all because of its amazing high-quality cutting-edge formula that helps treat high blood sugar levels very naturally and effectively.

 16. Dentitox

  Dentitox Pro is a liquid dietary solution created as a serum to support healthy gums and teeth. Dentitox Pro formula is made in the best natural way with unique, powerful botanical ingredients that can support healthy teeth.

 17. Amiclear

  Amiclear is a dietary supplement designed to support healthy blood sugar levels and assist with glucose metabolism. It contains eight proprietary blends of ingredients that have been clinically proven to be effective.

 18. Gorilla Flow

  Gorilla Flow is a non-toxic supplement that was developed by experts to boost prostate health for men. It’s a blend of all-natural nutrients, including Pumpkin Seed Extract Stinging Nettle Extract, Gorilla Cherry and Saw Palmetto, Boron, and Lycopene.

 19. Nervogen

  Nervogen Pro, A Cutting-Edge Supplement Dedicated To Enhancing Nerve Health And Providing Natural Relief From Discomfort. Our Mission Is To Empower You To Lead A Life Free From The Limitations Of Nerve-Related Challenges. With A Focus On Premium Ingredients And Scientific Expertise.

 20. SynoGut

  SynoGut is an all-natural dietary supplement that is designed to support the health of your digestive system, keeping you energized and active.

 21. Glucoflush

  GlucoFlush™ is an all-natural supplement that uses potent ingredients to control your blood sugar.

 22. Glucocare

  GlucoCare is a natural and safe supplement for blood sugar support and weight management. It fixes your metabolism and detoxifies your body.

 23. Sonovive

  SonoVive™ is an all-natural supplement made to address the root cause of tinnitus and other inflammatory effects on the brain and promises to reduce tinnitus, improve hearing, and provide peace of mind.

 24. TerraCalm

  TerraCalm is an antifungal mineral clay that may support the health of your toenails. It is for those who struggle with brittle, weak, and discoloured nails. It has a unique blend of natural ingredients that may work to nourish and strengthen your toenails.

 25. Endopump

  Endo Pump Male Enhancement is a dietary supplement designed to assist men improve their sexual performance. This natural formula contains a potent blend of herbs and nutrients that work together to improve blood flow

 26. Claritox

  Claritox Pro™ is a natural dietary supplement that is formulated to support brain health and promote a healthy balance system to prevent dizziness, risk injuries, and disability. This formulation is made using naturally sourced and effective ingredients that are mixed in the right way and in the right amounts to deliver effective results.

 27. FlowForce Max

  Introducing FlowForce Max, a solution designed with a single purpose: to provide men with an affordable and safe way to address BPH and other prostate concerns. Unlike many costly supplements or those with risky stimulants, we’ve crafted FlowForce Max with your well-being in mind. Don’t compromise your health or budget – choose FlowForce Max for effective prostate support today!

 28. Glucofort

  Glucofort Blood Sugar Support is an all-natural dietary formula that works to support healthy blood sugar levels. It also supports glucose metabolism. According to the manufacturer, this supplement can help users keep their blood sugar levels healthy and within a normal range with herbs, vitamins, plant extracts, and other natural ingredients.

 29. TropiSlim

  TropiSlim is a unique dietary supplement designed to address specific health concerns, primarily focusing on weight management and related issues in women, particularly those over the age of 40. TropiSlim targets a unique concept it refers to as the “menopause parasite” or K-40 compound, which is purported to be the root cause of several health problems, including unexplained weight gain, slow metabolism, and hormonal imbalances in this demographic.

 30. Prodentim

  ProDentim is a nutritional dental health supplement that is formulated to reverse serious dental issues and to help maintain good dental health.

 31. Kerassentials

  Kerassentials are natural skin care products with ingredients such as vitamins and plants that help support good health and prevent the appearance of aging skin. They’re also 100% natural and safe to use. The manufacturer states that the product has no negative side effects and is safe to take on a daily basis. Kerassentials is a convenient, easy-to-use formula.

 32. Best Supplements

  Buy discount supplements, vitamins, health supplements, probiotic supplements. Save on top vitamin and supplement brands.

 33. Cortexi

  Cortexi is an effective hearing health support formula that has gained positive user feedback for its ability to improve hearing ability and memory. This supplement contains natural ingredients and has undergone evaluation to ensure its efficacy and safety. Manufactured in an FDA-registered and GMP-certified facility, Cortexi promotes healthy hearing, enhances mental acuity, and sharpens memory.

 34. Alpilean

  You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. thank you for starting this up. This website is something that is needed on the internet, someone with a little originality!

 35. puravive

  very informative articles or reviews at this time.

 36. Your ideas and insights are unique and thought-provoking I appreciate how you challenge your readers to see things from a different perspective

 37. Barbara O. H. Gonzalez

  Your positive and uplifting words are like a ray of sunshine on a cloudy day Thank you for spreading light and positivity in the world

 38. Mohammad Nolan Atkins

  Your posts are always so relevant and well-timed It’s like you have a sixth sense for what your readers need to hear

 39. Tomas Otto Kasen Mueller

  As someone who struggles with mental health, I appreciate the support and empathy displayed in your blog It means a lot to know I’m not alone

 40. Gloria Estella Gallegos

  I love how this blog celebrates diversity and inclusivity It’s a reminder that we are all unique and should embrace our differences

 41. Spencer K. I. Mccarty

  Your blog has been a constant source of support and encouragement for me I am grateful for your words of wisdom and positivity

 42. buy LeanBiome

  LeanBiome is also unique in that it is caffeine-free, making it a safe and effective choice for those who are sensitive to caffeine. The product is easy to incorporate into your daily routine and can be taken with or without food. With regular use, LeanBiome can help to support healthy weight loss, reduce belly fat, and improve overall gut health.

 43. buy joint genesis

  Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.

 44. What makes Sumatra Slim Belly Tonic even more unique is its inspiration from the beautiful Indonesian island of Sumatra. This supplement incorporates ingredients that are indigenous to this stunning island, including the exotic blue spirulina. How amazing is that? By harnessing the power of these rare and natural ingredients, Sumatra Slim Belly Tonic provides you with a weight loss solution that is both effective and enchanting.

 45. buy metaboflex

  I love how you incorporate personal stories and experiences into your posts It makes your content relatable and authentic

 46. What makes Sumatra Slim Belly Tonic even more unique is its inspiration from the beautiful Indonesian island of Sumatra. This supplement incorporates ingredients that are indigenous to this stunning island, including the exotic blue spirulina. How amazing is that? By harnessing the power of these rare and natural ingredients, Sumatra Slim Belly Tonic provides you with a weight loss solution that is both effective and enchanting.

 47. I am absolutely thrilled to introduce you to the incredible Sumatra Slim Belly Tonic! This powdered weight loss formula is like no other, featuring a powerful blend of eight natural ingredients that are scientifically linked to fat burning, weight management, and overall weight loss. Just imagine the possibilities! With Sumatra Slim Belly Tonic, you have the opportunity to finally achieve your weight loss goals and transform your body into the best version of yourself.

 48. What makes Sumatra Slim Belly Tonic even more unique is its inspiration from the beautiful Indonesian island of Sumatra. This supplement incorporates ingredients that are indigenous to this stunning island, including the exotic blue spirulina. How amazing is that? By harnessing the power of these rare and natural ingredients, Sumatra Slim Belly Tonic provides you with a weight loss solution that is both effective and enchanting.

 49. prostadine

  Prostadine helps clear out inflammation in the prostate.Prostadine claims the root cause of most prostate issues is due to the accumulation of toxic mineral buildup due to hard water. When unchecked, this toxic buildup leads to inflammation in the prostate and the rest of your urinary tract. This impairs your ability to urinate, ejaculate, and produce hormones needed for your overall health.

 50. puravive

  Your blog posts never fail to entertain and educate me. I especially enjoyed the recent one about [insert topic]. Keep up the great work!

 51. glucoberry reviews

  One of the key benefits of GlucoTrust is that it increases insulin response, production, and sensitivity. Insulin is a hormone that is responsible for regulating blood sugar levels in the body, and when this process is disrupted, it can lead to a range of health problems. GlucoTrust provides the body with essential nutrients that help to improve insulin function, which in turn helps to regulate blood sugar levels more effectively.

 52. Sugar Defender’s prowess in managing blood sugar is deeply rooted in its exceptional blend of natural ingredients, each playing a distinct role that contributes to the overall success of the supplement. Here are some noteworthy positive impacts of the Sugar Defender Ingredients blend:

 53. diplom4.me

  Интересует покупка диплома быстро и без сложностей? В Москве предоставляется множество возможностей для покупки диплома о высшем образовании – diplom4.me. Профессиональные агентства оказывают услуги по приобретению документов от различных учебных заведений. Обратитесь к достоверным поставщикам и добудьте свой диплом уже сегодня!

 54. alpilean

  This is exactly what I needed to read today Your words have provided me with much-needed reassurance and comfort

 55. sumatra tonic

  Your positivity and optimism are contagious It’s evident that you genuinely care about your readers and their well-being

 56. diplomsuper.net

  Заказ аттестата в Москве – это популярное действие, которое привлекает множество клиентов – https://diplomsuper.net. В Москве доступны множество опций для покупки свидетельства.

 57. Alpilean is an Industry-Leading Weight Loss Support Supplement taking the market by storm. 100% Natural Ingredients are used in the making of the Supplement.

 58. buy red boost

  Red Boost is a formula that helps a man improve his sexual performance. It is made from natural ingredients and helps a man have more energy for sex. Try Red Boost to have a better experience!

 59. puravive

  Thank you for addressing such an important topic in this post Your words are powerful and have the potential to make a real difference in the world

 60. puravive

  Your positivity and enthusiasm are infectious I can’t help but feel uplifted and motivated after reading your posts

 61. newsyber marketplace

  From the insightful commentary to the captivating writing, every word of this post is top-notch. Kudos to the author for producing such fantastic content.

 62. sugar defender

  Sugar Defender stands as a beacon of natural, side-effect-free blood sugar support. Crafted from a blend of pure, plant-based ingredients, this formula not only helps regulate blood sugar levels but also empowers you on your journey to weight loss, increased vitality, and overall life improvement.

 63. I just wanted to take a moment to say how much I appreciate your blog posts. They’re always well-written, informative, and keep me coming back for more. Keep up the great work!

 64. Thank you for addressing such an important topic in this post Your words are powerful and have the potential to make a real difference in the world

 65. sugar defender suplement

  Sugar Defender stands as a beacon of natural, side-effect-free blood sugar support. Crafted from a blend of pure, plant-based ingredients, this formula not only helps regulate blood sugar levels but also empowers you on your journey to weight loss, increased vitality, and overall life improvement.

 66. Sugar Defender introduces a meticulously curated ensemble of eight key ingredients, each strategically selected to champion healthy blood sugar levels and facilitate weight loss. These ingredients collaborate to enhance the supplement’s effectiveness through diverse mechanisms, including energy elevation, fat burning, and metabolism stimulation, all while providing direct support for maintaining healthy blood glucose levels. Here is an insightful overview of each ingredient along with its purported functionality according to the manufacturer:

 67. Metanail Serum Pro buy

  Metanail Total Cleanse is a nutritional supplement that complements the effects of Metanail Serum Pro in addressing toenail fungus problems. It is designed to work from the inside out, supporting immunity and aiding in the body’s natural detoxification processes. By taking two capsules daily, you can benefit from its deep action formula.

Lämna ett svar

Vill du läsa fler texter?

Podcast

Vill du lyssna på mina poddsamtal?

I din närmsta podd-app finns över 100 avsnitt med olika spännande perspektiv och teman. Här nedan hittar du de 4 senaste avsnitten av podden. Välkommen!