Min anteckningsbok

“Kursen har lyft vårt förhållande till en högre nivå med ännu mer kvalitet”

Ja, vad ska vi säga? 🧡👋🏽

Deltagarna som tidigare gått vår behovskurs ville inte släppa taget om oss och gruppen utan ”beordrade” oss mer eller mindre att skapa en fördjupningskurs! 🤭

Sagt och gjort – såklart vi gjorde det!

I Februari avrundade vi fördjupningskursen av ”Så identifierar du, uttrycker och får dina behov tillgodosedda” och delningarna som kom upp i utcheckningen är mer än vad vi någonsin kunnat förvänta oss! TACK till varenda en av er som dyker upp i vårt space, möter oss på våra kurser och väljer att utvecklas med oss! 

𝗨𝗽𝗽𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹𝘀𝗲𝗿 𝘀𝗼𝗺 𝗱𝗲𝗹𝗮𝗱𝗲𝘀 𝘃𝗮𝗿 𝗯𝗹𝗮𝗻𝗱 𝗮𝗻𝗻𝗮𝘁:

  • ”Kursen har gett oss styrka och framtidstro och lyft vårt förhållande till en högre nivå med ännu mer kvalitet. Vi samexisterar på ett helt annat sätt än vad vi gjort innan. Kursen har verkligen gett oss mycket bra verktyg!”
  • ”Den här omgången av kursen kom väldigt nära inpå hjärtat och väckte mycket känslor. Det har varit jättefint att vara med och att FÅ känna allting”  
  • “Genom kursen har jag fått syn på jättetydliga mönster som gör mig både glad och ledsen – framförallt glad över att jag nu blir medveten om dom och kan välja nya beteenden” 

Den 17/4 startar nästa omgång (steg 1) av kursen ”Så identifierar du, uttrycker och får dina behov tillgodosedda” och det finns utrymme för en ny, alldeles fantastisk grupp människor att mötas! 

Är en av platserna din? 

Anmäl dig via goingdeeper.se/behov 📩

Lämna ett svar

Vill du läsa fler texter?

Podcast

Vill du lyssna på mina poddsamtal?

I din närmsta podd-app finns över 100 avsnitt med olika spännande perspektiv och teman. Här nedan hittar du de 4 senaste avsnitten av podden. Välkommen!