Min anteckningsbok

Vågar du äga din pusselbit?

Plötsligt blir det självklart.

Ja, det där som tidigare inte varit självklart.

Kanske kan du känna igen dig? 👇🏽🌞💫🧡

Jag tänker ofta på hur jag tvivlade på mig själv när jag var liten och upplevde att jag var annorlunda. Ville annorlunda. Tänkte annorlunda. Längtade efter något annat. Ville inte överge mig själv för att passa in i gruppen och tänkte nog ändå ofta att det hade varit enklare.

Kanske är det som Brene Brown säger:

“True belonging doesn’t require you to CHANGE who you are; it requires you to BE who you are.”

Idag kan jag se det så tydligt.

Hur allt det där som gjorde att jag kände mig annorlunda som liten är precis de gåvor och styrkor som har tagit mig till den plats jag lever på idag. I min pusselbit. I friheten. I det levande. I kraften. I självklarheten. I modet att leva det liv som är ämnat för mig.

Tänk om jag hade förstått det då, vilken styrka det där som jag trodde var ”annorlunda” faktiskt var 🥹

Och kanske är det precis detta som livet handlar om? Att våga vara i vår pusselbit? Den där pusselbiten som är just DIN att fylla? Den där platsen som har DITT namn?

Jag känner det så starkt. Det finns en plats här som är MIN att fylla. Precis som att det finns en plats här som är DIN att fylla. Vi behövs. I vår pusselbit. Där vi är menade att vara.

𝗗𝗲𝘁 𝘁𝗷𝗮̈𝗻𝗮𝗿 𝗼𝘀𝘀 𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗮𝘁𝘁 𝗴𝗼̈𝗿𝗮 𝗼𝘀𝘀 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗿𝗲 𝗮̈𝗻 𝘃𝗮𝗱 𝘃𝗶 𝗮̈𝗿. 𝗗𝗲𝘁 𝘁𝗷𝗮̈𝗻𝗮𝗿 𝗼𝘀𝘀 𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗮𝘁𝘁 𝗴𝗼̈𝗺𝗺𝗮 𝗼𝘀𝘀.

Vi vill se dig. Låt oss se dig.

Berätta, när känner du att du är i din pusselbit? Fyller din plats? 👇🏽🌞🧡💫

——————————————————————————

Som en del i att själv ta ännu mer ansvar för min egen pusselbit så har det nu blivit dags för nästa steg… (!) 

Snart lanserar jag och Peter föreläsningar/workshops för FÖRETAG som är redo för att expandera och bjuda in mer sårbarhet och mänskliga värden på arbetsplatsen. För att vi tror att hälsosamma relationer behöver vara en del av varje organisation. Det börjar med människan.

Vill du möta oss på din arbetsplats? Be din chef höra av sig till hej@goingdeeper.se 📩

Lämna ett svar

Vill du läsa fler texter?

Podcast

Vill du lyssna på mina poddsamtal?

I din närmsta podd-app finns över 100 avsnitt med olika spännande perspektiv och teman. Här nedan hittar du de 4 senaste avsnitten av podden. Välkommen!