Min anteckningsbok

Om jag fick ge en gåva till varenda kvinna på den här jorden…

Om jag fick ge varenda kvinna på den här jorden en enda gåva, då skulle det nog vara att få vara med om det jag varit med om de senaste 5 dagarna 🌹 

Känner mig som en burk med honung. 

Mjuk. Sensuell. Kvinnlig. Vacker. Jordad. Öppen, tom och fylld till bredden. 

5 dagar i tystnad. Omgiven av kvinnor. Alla på samma plats för att möta fler delar av sin egen kvinna. 

Jag har fått möta lilla Madeleine, vilda Madeleine, sensuella Madeleine, rädda Madeleine, modiga Madeleine – you name it. 

Första dagarna var fyllda av så mycket motstånd. Så mycket sorg, oro, blockeringar och motstånd. Triggers, triggers, triggers. 

För att sedan öppna upp. Mjukna. Tillåta. Och där på andra sidan fanns magin. 

Och kanske är det så det behöver vara? 

Att vi, för att verkligen komma åt magin, behöver våga rensa och släppa taget om det som håller oss tillbaka? Det där som kanske hindrar oss från att se klart? 

Idag landar jag hemma i en sådan enorm tacksamhet och stolthet till mig själv.

För att jag vågade. För att jag vågar. För att jag åkte även fast jag ville ställa in ända in i sista sekund. För att jag var så liten och rädd och gjorde det ändå. 

Igen, fick jag ge varenda kvinna en gåva så skulle det vara att få vara med om det jag varit med om de senaste 5 dagarna. 

Mjuknandet.

Öppnandet. 

Jag vet inte när nästa möjlighet att uppleva retreatet ”Linjering i kärlek” är, men gör dig själv en tjänst (!) och följ @hannelina och @knowthyself_ladan_retreat arbete och låt dig röras. Från mitt hjärta, gör det bara ❤️

Lämna ett svar

Vill du läsa fler texter?

Podcast

Vill du lyssna på mina poddsamtal?

I din närmsta podd-app finns över 100 avsnitt med olika spännande perspektiv och teman. Här nedan hittar du de 4 senaste avsnitten av podden. Välkommen!