Intentioner för ett levande liv

En guide för dig som
längtar efter att skapa
det liv som DU vill leva

“Intentioner för ett levande liv” är en digital guide som hjälper dig att sätta lustfyllda intentioner för det liv som du vill leva. Vad längtar du efter? Vad får dig att känna dig levande? Vad vill du har mer av i livet? Vad vill du släppa taget om?

Med denna guide kan du enkelt sätta intentioner för dina kommande månader med hjälp av tydliga, konkreta och inspirerande frågeställningar som vägleder dig genom processen. 

Är du redo för att skapa det liv som du vill leva?

Ordinarie pris: 399:- 

LADDA NED DITT EX. GRATIS HÄR! 👇🏾

"Jag bär på en tro om att de intentioner vi har, kommunicerade eller icke-kommunicerade, skapar riktningen för våra liv. Våra intentioner påverkar våra val som i sin tur påverkar vår upplevelse av livet."

- Madeleine Mofjärd

Digital guide

Hur kan du jobba med
guiden på bästa sätt?

Denna guide vägleder dig genom en process där du får gå igenom 5 olika delar av ditt liv och utifrån dessa delar sätta lustfyllda intentioner för de kommande 6 månaderna. 

Processen är upplagd utifrån följande kategorier:

  • Relationer
  • Arbete/Sysselsättning
  • Personlig utveckling
  • Ekonomi
  • Hälsa

Skulle det vara så att du vill lägga till, ta bort eller ändra namn på någon av kategorierna så är det välkommet. Det viktiga är att processen resonerar med just din livssituation. 

Ordinarie pris: 399:- 

LADDA NED DITT EX. GRATIS HÄR! 👇🏾

Är du redo för att fördjupa relationen till dig själv och andra? Se våra löpande kursstarter både online och fysiskt under året!