Samtal för utveckling

Perspektiv - för en mer hälsosam relation till dig själv & andra

Podcasten Perspektiv existerar med målet att vara en del i att skapa ett samhälle av mer välmående, empatiska och stärkta individer.

Min intention är att inspirera dig som lyssnare till en mer hälsosam relation till dig själv och andra genom tankeväckande samtal med gäster från världen över inom områden som rör mental hälsa, personlig utveckling, relationer & kommunikation. Allt med viljan och intentionen att bjuda in dig som lyssnare att öppna upp för nya perspektiv – för ett liv i välmående.

Mitt mål och förhoppning är att vara en av de ledande svenska poddarna dit individer vänder sig för insikt, själv-reflektion och utveckling. 

Tack för att DU är här!

Going Deeper

En mönster-brytande podcast om relationer

Going Deeper är ett unikt segment av podcasten Perspektiv där jag bjuder in min partner Peter Nilsson som co-host med intentionen att utforska de nycklar och mönster som leder till hälsosamma relationer. 

Vi tror på kraften av att bryta mönster och att släppa taget om gamla sanningar genom att bjuda in nya perspektiv som ett sätt att öka förståelsen för hur vi kan skapa djupare och mer meningsfulla relationer. 

Vi är här för att öppna upp dörren till vår relation som med bl.a 27 års åldersskillnad bryter mönster, och tillsammans med våra gäster dyka in i öppna, ärliga och tankeväckande konversationer och dela med oss av de mönster som vi själva behövt bryta, de rädslor vi behövt övervinna och de nycklar och insikter som dagligen hjälper oss till djupare och mer meningsfulla relationer. 

Vårt mål är att hjälpa och inspirera människor att vakna upp inför sina egna mönster och ge nya perspektiv.

Från lyssnare:

Translate