Podcast

Perspektiv - för en mer hälsosam relation till dig själv och andra

I podcasten “Perspektiv – för en mer hälsosam relation till dig själv och andra” möter jag gäster från runt om i världen utifrån intentionen att inspirera och vägleda dig som lyssnare till en mer hälsosam relation till dig själv och andra. 

I samtal som på olika sätt rör den mänskliga upplevelsen så lyfter, och utforskar, vi perspektiv som leder oss till ett liv i meningsfullhet och välmående. Som lyssnare blir du guidad genom en värld av relationer, kommunikation, sexualitet och inre utveckling. 

Bland gästerna hittar du bland annat New York Times bästsäljande författaren Kyle Cease, Preston Smiles,  David JP Philips, Malin Drevstam, Kay Pollak, Johanna Hector, Doctor Diamantis m.fl. 

Är du redo för att gå djupare? 

"Jag tror på kraften i att öppna upp för nya perspektiv som ett sätt att hitta vägen till ett liv i meningsfullhet & hälsa. Hur kan vi utmana våra valda sanningar för att våga skapa det liv och de relationer vi drömmer om?"

Podden är nu inne på Säsong 6 och har gästats av en hel del spännande gäster både inom Sverige och internationellt. Några av de tidigare gästerna är bl.a Bruce Lipton, Preston Smiles och Kyle Cease som synts i de största poddarna inom personlig utveckling i USA såsom bland annat School Of Greateness med Lewis Howes och Impact Theory med Tom Bilyeu. I dessa poddar har dem delat arena med namn som Tony Robbins, Joe Dispenza, Bruce Lipton mfl. Här hemma i Sverige har vi gästats av namn som Kay Pollak, Micke Gunnarsson & Annika R Malmberg mfl.

Vi har samarbetat med bland annat

Såhär säger New York Times bäst säljande författaren, komikern och föreläsaren Kyle Cease om att gästa podden

”You were so great at interviewing! You’ve clearly been shifting. You were so wonderful as an interviewer and a person and as a space that listens. Congrats on this podcast, I’m honored to be with you tonight. I hope that people see what a beautiful light you are on our planet. I’m honored to be working with you” 

Kyle Cease

New York Times Bestselling Author & transformational speaker

Going Deeper

Hur kan jag, med min egen resa och berättelse, uppmuntra lyssnaren till att våga följa hjärtats röst?

I podcast-segmentet ”Going Deeper” tar vi fokus på mönsterbrytande relationer! Här möts jag och min 27 år äldre kärlekspartner Peter Nilsson och tillsammans öppnar vi upp till vår mönsterbrytande relation.

Tillsammans med gäster delar vi med oss av de rädslor, mönster och gamla sanningar vi fått bemöta i valet att leva på ett sätt som bryter mot normer.

Detta är ett av flera sätt för mig personligen att vara kongruent i visionen om att våga bryta mönster, valda sanningar och bjuda in nya perspektiv – för mer hållbara individer och människor.

Är du redo för att fördjupa relationen till dig själv och andra? Se våra löpande kursstarter både online och fysiskt under året!