Hej,

Det är jag som
är Madeleine!

Elden inom mig brinner för att vägleda och inspirera dig till att fördjupa relationen till dig själv och människor runt dig. Jag driver podcasten “Perspektiv – för en mer hälsosam relation till dig själv och andra” och leder kurser, workshops samt 1:1 sessioner för modiga individer som vill stärka sitt inre. 

Min resa har inte varit spikrak, och nedan kan du ta del av några pusselbitar som kanske kan vara intressanta att veta om mig. 

Hur hamnade jag här?

Jag har så länge jag kan minnas sökt efter svar och nya perspektiv

Vad innebär det att leva ett levande liv? Hur kommer det sig att många till det yttre har allt det de behöver och ändå upplever saknad av meningsfullhet och välmående? Hur lever de människor som faktiskt upplever lycka och mening?  

Som barn hittade jag snabbt till en djup relation till min Farmor, som på många sätt blev min bästa vän. Hennes köksbord blev en plats där jag trivdes att sitta – för att nyfiket lyssna till samtalen mellan Farmor och hennes väninnor. 

Jag blev medveten om hur andra människor, från andra generationer och bakgrunder, bär på perspektiv som skiljer sig från mina. Här någonstans började min nyfikenhet göra sig mer och mer synlig. Jag började förstå att det som är sant för mig inte nödvändigtvis är sant för andra – och att det finns en hel värld av olika perspektiv och världsbilder att utforska som kan hjälpa mig att växa till den jag är här för att vara. 

Vad händer när jag ser världen genom en annan människas glasögon för en stund? Vad kan jag lära mig genom att öppna upp för fler sanningar, erfarenheter och perspektiv än de jag själv redan bär på? 

Jag hade precis gått ut gymnasiet. Fått ett heltidsjobb på ett kontor. Heltidsjobbet som jag trodde var ett tecken på att jag hade lyckats. Blivit vuxen. Pusslet på plats. Nu kunde jag andas ut. 

Sakta började luften gå ur mig. Det vuxna livet som jag trodde skulle bli min frihet förvandlades till ett inre fängelse. Jag blev medveten om de förväntningar som målades upp i samtalen som ägde rum i massan. Bilderna som porträtterades om det perfekta livet och jakten på titlarna.

Jag blev rädd när jag lyfte blicken och såg hur människorna runt om mig levde och mådde. Var det såhär det skulle vara? Var det såhär mitt liv skulle bli? Skulle jag nöja mig? Rätta mig in i ledet?

Jag såg blickar av missnöje, ångest och oro i den flock som jag varje dag såg vallfärda för att tjäna någon annans passion.

Jag såg blickar av otillräcklighet i de kvinnor och män som varje dag kämpade för att passa in i den mall dom blivit lärda var rätt. Jag såg mönster av hårda ytor och påklistrade leenden i krampaktiga försök att dölja en ständigt närvarande inre konflikt. Jag såg intensiva försök till känslor av tillräcklighet i det samhälle som sedan barnsben lärt oss att vår lycka finns utanför oss själva.

Nej, jag tänkte inte nöja mig här.

Med ena foten i rädsla för det jag såg runt mig och den andra foten i en brinnande inspiration och nyfikenhet började jag ställa mig själv nya frågor...

Hur skulle ett liv som kännetecknades av mening och frihet se ut? Hur skulle det livet levas? Hur skulle det livet skapas? Vad skulle det betyda för mig? Vad behövde jag göra annorlunda för att inte gå in i samma mönster som det jag såg runt omkring mig? 

Fast forward. Jag var 20 år och bestämde mig för att ta reda på vilka vägar som fanns tillgängliga för mig. Vad behövde jag veta för att kunna skapa ett liv som kännetecknades av det jag längtade efter – mening och frihet? Vad behövde jag lära mig om mig själv? 

Så kom dagen då jag vände mig till namnet som "alla" pratade om

Jag bokade en biljett till USA. Jag ville höra vad mästaren inom psykologi och personlig utveckling hade att säga. Tony Robbins. Vad kunde jag lära mig av honom? Hur kunde jag lära känna mig själv bättre och förstå vad jag var här för att göra? Vilken var MIN egen unika väg? 

Under 60 intensiva timmar med några få korta pauser i en konferenslokal med 10’000 andra deltagare var jag med om den transformation som jag för alltid kommer att minnas som ett vägskäl. Under 4 dagar förändrades min syn på vad som var möjligt. 

Precis som namnet på konferensen ”Unleash the power within” så hade min inre kraft kommit till liv på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt. Jag hade investerat mina sista pengar för att ta reda på vad mitt nästa steg skulle vara. Med mig hem tog jag flera av de pusselbitar jag behövde för att ta reda på vad jag var här för att göra – och en anmälan till utbildningen “Business Mastery” som kom att bli den största investeringen jag någonsin gjort i mig själv och min framtid. 

Min resa hade fått en kickstart och någonstans här började jag släppa taget om de förväntningar jag tidigare burit på mina axlar

Jag var fri. Jag kände mig modig. Jag var redo att påbörja resan mot att skapa det liv som skulle ge mig det jag längtade efter. De kommande månaderna (och åren fram till idag) skulle mina väggar fyllas med böcker om den mänskliga upplevelsen – psykologi, drömmar, kreativitet, entreprenörskap, relationer och allt där till. Lönen spenderades på kurser, böcker och resor till konferenser runt om i världen. Mitt liv började förändras och jag tog det stora steget att säga upp mig från det heltidsjobb som jag länge trodde definierade mitt ”lyckade” liv. 

Jag började se vad kunskap kunde göra med mig. Jag började se hur mitt liv förändrades i takt med att jag förändrades. Jag började se hur förståelsen för mig själv var den absolut viktigaste pusselbiten. Jag lärde känna mina egna drivkrafter, Jag lärde känna mina egna behov, Jag lärde känna mig själv och mitt inre. Som resultat började jag hitta min egen unika väg. Den väg som skulle leda mig till ett liv i meningsfullhet. Den väg som skulle leda mig till en djupare och tryggare relation till mig själv. Den väg som skulle leda mig hem – till mig. 

Idag lever jag ett liv i linje med min inre kärna och brinner för att inspirera och hjälpa dig att göra detsamma

Utifrån intentionen att vara med och bidra till är att skapa ett samhälle av hälsosamma, välmående och stärkta individer så coachar jag idag individer och driver podcasten “Perspektiv – för en mer hälsosam relation till dig själv och andra”. Tillsammans med min partner Peter Nilsson driver jag även segmentet Going Deeper där vi inspirerar och vägleder par och individer till djupare relationer genom coaching, kurser och podcast-samtal. 

Välkommen till min (och vår) värld av utveckling, nyfikenhet och mod! 

Utbildning och vägar som jag
leder mig själv i min egen utveckling

Jag lever utifrån en tro att jag endast kan leda andra så långt som jag lett mig själv i utveckling. Arbetet med min egen inre utveckling är därför en viktig del i att även kunna leda andra människor i utveckling och förändringsprocesser.

Nedan ser du ett urval av de kurser, utbildningar och vägar som jag själv sökt för att ständigt utveckla min egen inre värd. 

  • Mars 2019 Tony Robbins Unleash The Power Within (Los Angeles) 
  • Juni 2019 Tony Robbins Business Mastery (Amsterdam) 
  • November 2019 Success Resources (Birmingham) 
  • September 2020 My Needs Grundutbildning i motivationsbaserat självledarskap (Stockholm) 
  • September 2023 Ceremoniell Breathwork Training 
  • Oktober 2021 – Oktober 2023 Intermediate Level Communicology (Jessheim)

Utöver detta så deltar jag löpande på olika typer av retreats, dagskurser och tar hjälp i egna individuella samtal som utvecklar min inre värld på olika sätt. Vi gör den här resan ihop! 

Är du redo för att fördjupa relationen till dig själv och andra? Se våra löpande kursstarter både online och fysiskt under året!