Min anteckningsbok

Ja! Sluta  behandla andra som du själv vill bli behandlad!

Sluta behandla andra som du själv vill bli behandlad! 

“Vänta, va? Vad menar du nu?” 

Ja, ett vanligt misstag i relationer är just det – att vi ger till andra det vi själva allra helst vill ha. Kanske är din definition av närhet eller uppskattning något helt annat än din partners definition av precis samma ord? Om du utgår från dig själv är risken därför stor att du inte når fram med din kärlek och uppskattning på det sätt du önskar!

Ja, det är lätt hänt att vi utgår från våra egna glasögon, perspektiv och behov i mötet med andra…trots att sannolikheten att två personer ser världen genom exakt samma lins och har exakt samma behov är ganska liten! För att undvika onödig frustration och besvikelse kan vi därför behöva koppla på vår nyfikenhet och se bortom oss själva.

Behandla istället andra så som dom vill bli behandlade

Vem är personen jag har framför mig? Vad finns bortom det JAG tror mig vara sant? Kanske kan du ställa någon av följande frågor: 

  • Vad får dig att känna dig älskad? 
  • I vilka stunder känner du dig mest sedd? 
  • När känner du dig som mest uppskattad?

I online kursen ”Så identifierar du, uttrycker och får dina behov tillgodosedda” går vi in på djupet i just detta – kanske är det dags för dig att hänga med på nästa omgång? 

NÄSTA KURSSTART: 17/4 18:30 

ANMÄLAN: goingdeeper.se/behov 

Vi ses på insidan! ❤️👋🏽

Lämna ett svar

Vill du läsa fler texter?

Podcast

Vill du lyssna på mina poddsamtal?

I din närmsta podd-app finns över 100 avsnitt med olika spännande perspektiv och teman. Här nedan hittar du de 4 senaste avsnitten av podden. Välkommen!